sobota 3. března 2012

Recenze na voňavku Hugo Boss Women

Takže dneska je sobota,  a protože mám trochu víc času než normálně můžu vám zrecenzovat tuto toaletní vodu :). Mám jí velmi ráda, protože bych řekla, že stačí se dvakrát navonět a vydrží pomalu celý den ne jako ty laciné voňavky ( nejsem jejich odpůrce ani příznivce :)) a navíc si myslím, že není až tak drahá.Ale to až nakonec :). Voní po přírodě, sladký, ale ne moc.Moc se mi osvědčil kvůli tomu, že dodává svěžest.        
Složení :Zelené jablko, květy papáje, skořice, mech, vodní rostliny,jasmín, bílá lilie, florentský kosatec, ovocné akordy,  květ vanilky, santálové dřevo - všechny tyto ingredience dávají dohromady skvělou svěžest.
Balení stojí okolo 1000Kč  a  jeho v množství ho tam je 125ml. Myslím si, že se tato koupě mi určitě vyplatila. A ráda pokud to bude  možně si ho koupím ještě jednou.:)

A co vy jaký máte oblíbený parfém ? :)

2 komentáře:

  1. ahojky, dekuji za komentar,v seattlu bylo krasne, byla jsi nekdy v usa?seattle typicke americke mesto, hodne rusnych ulic,hodne aut, lidi i obchodu,kupodivu ale kolem devate vecer na ulici uz skoro nikdo neni:)koupila jsem si toho hodne, neco jsem uz dala na blog a urcite tam plno veci jeste bude:)

    OdpovědětVymazat
  2. ....je skvela,moje oblineba je pacco rabanne lady milion.)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)