úterý 22. května 2012

Stravovací post


Přeji krásnou středu! :)
Dneska jsem si pro vás připravila fotky mých večeří. Jelikož už jsem tu zmiňovala, že miluju saláty, tak jsem vám hned na dvou fotkách nafotila saláty. Jelikož se schyluje k letnímu období a občas i to počasí na to občas vypadá, tak jsem si oblíbila lehké večeře.


A slíbila jsem, že napíšu i nějaký ten recept na ten můj salát, tak já mám oblíbený salát s těstovinami.
Na tento salát budete potřebovat :
Těstoviny, rajčata, kuřecí maso ( šunku), papriky, jogurt, citrón, bylinky a olej.
Těstoviny si uvaříme.A pak si vezmeme kuřecí maso ( pokud nemáte rádi kuřecí maso tak ho stačí zaměnit za jakoukoliv šunku)  a očistíme a nakrájíme, osmažíme do zlatova, potom si vezmeme zeleninu a nakrájíme ji do salátu. Na salát si připravíme jogurtovou zálivku - tu připravíme z jogurtu, nasekaných bylinek například pažitka, bazalka a kopr, olej ( olej se tam musí dát kvůli tomu, aby vám to vůbec tělo strávilo), 2 lžíce citronové štávy a na závěr osolit, opeřit a je to ! :)
Dobrou chuť

Jinak v letním období miluju grilování :). A navíc od té doby, co jsem byla ve Francii v provinciích, tak jsem si oblíbila jejich velmi oblíbené provensálské koření, které je směsí sušených bylinek. Určitě pokud máte rádi grilování, tak vřele doporučuji :)!

A co za jídlo máte rádi vy ?
Už se vám sbíhají sliny ? :)

1 komentář:

Děkuji za vaše názory :)