čtvrtek 28. června 2012

Modní inspirace 2

Zdravím a krásný pátek,
jelikož není jen tak obyčejný pátek a rozdává se vysvědčení, tak jsem si pro vás připravila modní inspiraci jak jsi pro to vysvědčení dokráčet. :) Já myslím , že pokud nejste na vysoké škole, tak se zase tak fintit nemusíte. Je pravda, že to vypadá dobře, ale já jsem jednou chtěla na vysvědčení vypadat dobře a nakonec jsem byla ráda, že jsem došla domů, jelikož jsem si poprvé vzala své 10 cm podpadky. No já si budu brát  asi klasický věci, teda samozřejmě jsi budu brát asi šortky podle počasí uvidím. No nic doufám, že se taky chystáte oslavovat jako já , tak jen přeju hodně štěstí, jen se moc neopijte. :) A hlavně doufám, že si užijete celý prázdniny. Nebojte se budu vám sem přidávat články :)


Untitled #64






Jennifer Aniston

Red

Red by pbmhuck featuring cotton shirts

středa 27. června 2012

New in

Zdravím a krásný čtvrtek, 
tak už se nám ty prázdniny a všichni to známe, že před prázdninami jsi musíme udělat zásoby ( teda, alespoň já jelikož většinou jsem mimo Prahu a do Prahy se kouknu leda, tak když jedu na letiště a na dovolenou ), ale myslím, že všichni jsme nějak tak zvyklí víc nakupovat v tomhle období. Ani nevíte, jak už se těším na víkend, jelikož jsem minulý víkend trávila čištěním našeho bazénu a už se těším až ho konečně až ho vyzkouším a ještě má být tak krásně :).,což je úplně perfektní . :) Věřím, že i vy se těšíte na víkend a taky na pátek.. to víte v pátek se musí jít zapít vysvědčení. :) Jinak ohledně těch věcí, co jsem koupila, tak to jsou převážně laky jelikož jich není nikdy dost a navíc v létě je skoro nutnost mít nalakované nehty :). A potom jsem si koupila tužku na oči  - obyčejnou černo a také jsem nemohla zapomenout na můj pudr od Astoru a odličovací tampony, které už mi docházeli :). 
Přeji vám krásný zbytek dne. :)
A co vy jste si v poslední době koupili ?? :)


pondělí 25. června 2012

Welcome back

Zdravím a krásné úterý vám přeji po takový době,
ale nebojte se teď opravdu blog rozjedu. Dnes vám napíši jen tento malý rozjezd, ale už mám pro vás připravené spoustu recenzí (doufám, že se těšíte).Jinak tento víkend byl pro mě celkem pracovní jelikož jsem musela čistit bazén ... znáte to bez práce nejsou koláče, tak doufám, že se už brzy v něm vykoupám :). Při té práci jsem se i trochu opálila a na zádech samozřejmě spálila, takže teď ám díky tomu vyzkoušených dost krému a opalováků. No máte se na co těšit .
Krásnej zbytek dne přeji ! :)

 A co vy a váš víkend ? Jaký byl? :))

středa 13. června 2012

I am coming back

Zdravím a přeji krásný čtvrtek .
Jelikož jsem měla v těchto dnech napilno jelikož jdu  z jedné hodiny na druhou, kde píšu další test. Včera jsme psali čtvrtletku z matiky, tak se uvidí jestli jsem chytrá nebo blbá :D. Příštích dnech už budu mít volněji, takže určitě budu mít více času napsat sem více recenzí, nápadů a inspirací. Jsem moc ráda, že jste i přesto , že jsem dlouho nic nenapsala  mi zachovali  sledovanost / čtenářskou přízeň . Moc si toho vážím a brzy už za to bude určitě nějaká ta Giveway :) . Můžete se těšit ! :)
A co vy jak trávíte dny do prázdnin ?? :D 


čtvrtek 7. června 2012

L´oréal Paris :Elseve Arginine Resist X3

Zdravím a krásný pátek ! :)
Dlouho jsem se vám neozvala co ? Ale tenhle týden je vážně nějaký uspěchaný.A taky jsem si říkala, že jsem už hodně dávno vám nezrecenzovala nějaký ten produkt z vlasové kosmetiky a tak ten to snad trochu napravím. Asi před měsícem jsem si koupila Elseve Arginine Resist X3, který má zlepšovat pevnost vlasů, má vyživovat od kořínků a vlasy po něm mají být odolnější. V tomto šampónu mají být obsaženy Arginin a protein( neboli proteinový derivát).
Řekla bych, že je určitě pravda, že vlasy po tomto šampónu nevypadávají tolik vlasy. Ale určitě nečekejte, že vám spraví například roztřepené konečky nebo podobně. Ale, co je určitě plus tohoto šampónu je jeho krásná svěží vůně ! :)Použití je úplně stejné jako u všech těchto šampónů. A dostupný je také velmi snadno, stačí jen dojít do nějaký té drogérie. A cena se pohybuje okolo 100Kč - což bych řekla, že také jde.

A co vy máte rádi tyto drogérkové šampóny ? 
Jakou značku šampónů by jste  mi i ostatním doporučili ? :)


úterý 5. června 2012

Omlouvám se za málo času

Zdravím a krásnou středu ,
dneska bych se vám chtěla omluvit za nedávání příspěvků, ale mám toho teď mraky, nejen školu, ale teď zařizuji i svého nového bernského salašnického.Teď tu asi články moc přibývat nebudou, ale tak uvidíte budu se snažit, jak to půjde.
Děkuji za pochopení
Taky jste tyhle dny tak uběhaní jako já ?? :D

sobota 2. června 2012

Třpytky v akci

Krásnou neděli přeji! :)
Doufám, že nemáte takovou neděli jako já, jelikož já dneska strávím svůj čas nad učením asi 5 rozlišných předmětů - no jo no je tu konec roku a trochu se to prokazuje i na tomto :). Ale pro vás dnes tu mám lakovací post. Nedávno jsme se fotili a tak jsem musela udělat nějaký experiment, aby moje nehty vypadali skvěle a jelikož jsem po dlouhé době si uvědomila, že jsem neměla na nehtech červenou barvu, tak jsem si jí nalakovala a taky jsem jsi pohrála trochu se třpytkami. A takhle to dopadlo :
Je to lakované lakem od Orly Tenny bikini shade. Je to velmi zajímavý lak, jelikož až trochu provokuje svou barvou. Na fotce vypadá jinak, ale je vážně o  trochu výraznější. Má krásnou konzistenci a lakuje se skoro sám , stačí ho jedna vrstva, ale dvě vrstvy  dokryjí nedokonalosti. Pokud chcete lak, který i dlouho vydrží , tak bych ho doporučila ! :) Uvidíte, že budete spokojené. Stojí asi něco okolo 170Kč nebo alespoň tolik mě stál.


Jak jste si užili víkend? A jakou máte nejradši barvu laku? :)

pátek 1. června 2012

Levandulová maska od Baley

Zdravím a krásnou sobotu ! :)
Dneska bych vám ráda ukázala věc, kterou už jsem vám zapomněla nafotit do New in, ale přesto vám jí dneska představím. :) Je to maska od Baley, kterou jsem si koupila při návštěvě DMka :D ( a to jsem šla jen pro nějaký sprchový gel ). Takže jsem si koupila tu to masku, která obsahuje levanduli a meduňku .Jako každá pořádná maska má trochu pálit /štípat, tím prý dokazuje, že hydratuje nebo zatahuje póry - což můžu díky vlastní zkušenosti potvrdit.

Maska má zvláštní konzistenci, jelikož už jsem zkoušela  víc masek, tak u této masky si dovoluji říct, že je taková krémovo-tekutá asi něco jako tělové mléko, což je asi její jediný negativum. Jinak má barvu do fialova a také má moc krásnou barvu.


Jak můžete vidět z obalu nechává se působit 10-15 minut, ale já jí raději nechala 15, jelikož po 10 minutách jsem pořád měla pocit, že se to od nanesení nezměnilo.Má se používat 1-2x týdně, jako jakákoliv maska a odstraňovat jí můžete navlhčenou kosmetickou houbičkou. Tato maska obsahuje 2 balení po 8ml.
Podle mého názoru si myslím, že maska vyčistí a hydratuje celkem obstojně( rozhodně, to ale není žádný zázrak ).
Mě tato maska stála asi okolo 18 Kč, což jsi myslím, že je slušná cena, ale znovu bych si jí asi nakoupila díky té konzisteci, ta se mi nějak nelíbila mám ráda spíše krémovější masky.
 A co vy a masky ? 
Jakou jste si oblíbily a kterou by jste mi mohli doporučit ? :)