pondělí 15. července 2013

Jillian Michaels : Yoga Meltdown

Zdravím všechny ! :)
Takže mezitím, co jsem tu nebyla jsem se rozhodně neflákala. Rozhodla jsem se pro radikální změnu. Určitě jste četli můj článek o Jillian Michaels a 30 days shred, který pořád cvičím. Ale teď jsem si řekla, že si k tomu ještě něco přidám nějaké další cvičení, jelikož je známo, že když cvičíte jednu věc delší dobu (ať už je to sebe těžší) , tak si tělo zvykne a potom už při tom nespálíte tolik kalorií, kolik jste spálily poprvé, když jste toto cvičení cvičili. Tak jsem si k tomu přidala Yogu Melt down od Jillian Michaels a ještě Cardiokick- box také od Jillian Michaels, o kterém vám řeknu více v dalším postu.
Yoga Melt down bych řekla, že je klasický program, který vám má zaručit, že jste protáhli každý sval v těle. Řeknu vám, že ze začátku jsem si myslela, že jsem se zbláznila a že to bude hrozný to cvičit, když oni se tam protahují jako gumy, ale poté jsem změnila názor. Je to úplně skvělé protahovací cvičení, které vám zatím ráda doporučím.Výhodou tohoto cvičení oproti 30 days shred je to, že je pomalejší. Jen jediný, co mi ze začátku dělalo problém bylo okoukat ty cviky tak, abych je dělala pokud možno, co nejsprávněji. ( I když se říká, že je lepší dělat něco a nedělat to správně než nedělat nic.)
Takže pokud hledáte nějaké cvičení na protahování, tak já bych vám rozhodně doporučila toto. Jinak ti, co znají Jillian tak vědí, že Jillian nenechává jen jeden level, takže i tato Yoga má 2 levely.
První je zaměřen hlavně na paže, hrudník, záda a druhý je zaměřen na bříško, nohy a zadeček.
Strength-Training Yoga
A na závěr trochu motivace :). A co vy cvičíte, aby jste se protáhli ? :)