úterý 28. srpna 2012

Bioderma : cestovní balení :)

Zdravím vás a přeji krásnou středu.
Po dlouhý odmlce jsem zpátky a rozhodla jsem se otestovat micerální vodu od Biodermy a to v cestovním balení. Zatím vám napíšu, alespoň co toto balení obsahuje a kolik stojí. V těchto dnech a ještě v září platí pro partnerské lékárny Biodermy akce na tuto cestovní sadu a jelikož jsem četla spousty pozitivních ohlasů na micerálku od Bidermy, tak jsem se rozhodla, že prozatím vyzkouším tuto cestovní sadu.

V tomto balení se nachází 3 vzorečky micerální vody(20ml), hydratačního krému (15ml) a hydratačního séra ( 15ml). Toto balení stojí okolo 100 Kč ( podle lékárny, já ho měla za 105).

Takže moc ráda bych byla, kdyby jste mi dali vědět do komentářů zda něco máte a používate a jak vám to vyhovuje :).
Máte něco od Biodermy co by jste mi doporučili ? :)

pátek 17. srpna 2012

Post z letiště :)

Zdravím a krásnou sobotu,
právě jsem na letišti, kde čekám na letadlo do Česka. Ano dneska se vracím z Kanárů, je to škoda jelikož bych se přece jen ještě potřebovala opálit.Taky se vám stává to, že na sluníčku ležíte hodiny a pak si všimnete, že jste se skoro neopálili? Protože to se v jednom kuse stává mě. :D  Ale co v Česku teď mají být tropy tak půjdu na sluníčko a tam si ustelu :).Doufám, že už se dočkám letím letem až za hodinu a už tady skoro ( ne skoro, ale úplně) usínám. Už se těším domu až zaletím do postele :).
Užívejte víkendu ! :)


                                                    Už víte co budete dělat o víkendu ? :)
                                   
P.S : Slibuji, že brzo přibudou posty. :)        


úterý 7. srpna 2012

Lakovací inspirace

Zdravím a přeji krásné úterní dopoledne! :)
Právě jsem na dovolený na Kanárech a v hotelu jsem objevila wifi, takže jsem se rozhodla, že vám napíši, alespoň nějakou inspiraci, jelikož v poslední době tenhle blog trochu strádá. Takže v posledních dnech jsem musela dokončovat přípravy na dovolenou a taky jsem je zdárně 2 hodiny před odletem dokončila, když jsem zjistila, že je tu wifi bloudila jsem po internetu a koukala jsem se na nějaký lakovací posty a tak a taky sem, kde můžete najít návody skoro na všechno od make-upu po jak si udělat pouzdro na štětce. Opravdu tato stránka je skvělá, takže jsem se do ní zamilovala. :) A teď o tom, co jsem chci momentálně dát je to obrázkový návod, jak si udělat takový vlajkový nehty ( teď, když je ta olympiáda, tak bych měla být spíše vlastenka, ale tohle je vážně krásný a navíc můžete si udělat i českou vlajku). Takže zkuste se inspirovat je to vážně úžasné, co se dá vytvořit na tak malý ploše co ? :)
Přeji krásný zbytek dne
A co vás v poslední době inspirovalo (zaujalo)?