úterý 7. srpna 2012

Lakovací inspirace

Zdravím a přeji krásné úterní dopoledne! :)
Právě jsem na dovolený na Kanárech a v hotelu jsem objevila wifi, takže jsem se rozhodla, že vám napíši, alespoň nějakou inspiraci, jelikož v poslední době tenhle blog trochu strádá. Takže v posledních dnech jsem musela dokončovat přípravy na dovolenou a taky jsem je zdárně 2 hodiny před odletem dokončila, když jsem zjistila, že je tu wifi bloudila jsem po internetu a koukala jsem se na nějaký lakovací posty a tak a taky sem, kde můžete najít návody skoro na všechno od make-upu po jak si udělat pouzdro na štětce. Opravdu tato stránka je skvělá, takže jsem se do ní zamilovala. :) A teď o tom, co jsem chci momentálně dát je to obrázkový návod, jak si udělat takový vlajkový nehty ( teď, když je ta olympiáda, tak bych měla být spíše vlastenka, ale tohle je vážně krásný a navíc můžete si udělat i českou vlajku). Takže zkuste se inspirovat je to vážně úžasné, co se dá vytvořit na tak malý ploše co ? :)
Přeji krásný zbytek dne
A co vás v poslední době inspirovalo (zaujalo)?

3 komentáře:

  1. Ameriku bych si na nehty asi nedala, ale třeba Anglii klidně :-)

    OdpovědětVymazat
  2. The Beauty Department je opravdu parádní web, já se často nechávám inspirovat účesy, které tam vytváří Lauren Conrad. Ale nehty jsou taky prima, i když je s tím spousta práce a moc dlouho většinou nevydrží...
    Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tak to je super! Akorát já bych s tím neměla trpelivost. Navíc ty to máš krásně čisté, neupatlané a každý nehet stejný:D:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)