středa 29. února 2012

Propadák měsíce

Dneska bych vám chtěla představit tento sprej od nivey- volume sensation sprej. Já jsem si ho koupila už před pár měsíci, ale pořád ho nemůžu dopotřebovat, jelikož mi na moje vlasy mi fakt nesedí :). Tento výrobek má dodat objem přímo od konečků a musíte ho aplikovat do vlhkých vlasů a jemně vmasírovat . no toto jsem u několikrát udělala, ale objem mi to nic moc nevytvořilo na to, že to zaručuje 2x větší objem. Ale podle mě je to podle typu vlasů. Tento sprej moc příjemně voní, a má také fixovat tvar účesu - to možná trochu splňuje. Ale jako poslední, co se na výrobku píše je to, že tento sprej nezatěžuje vlasy a neslepuje, z čím bych si dovolila nesouhlasit, protože mě to docela dost slepuje vlasy. No, ale podle mě to bude podle typu vlasů :). Třeba vám bude sedět, ale za mě říkám Ne. Rozhodně si ho nekoupím znovu. Je ho 150ml a stojí něco okolo 100 Kč. Ale myslím si, že za tuto cenu najdete i lepší výrobky .Takže je to pouze na vás. A co vy ? Máte svůj oblíbený sprej ( produkt na vlasy), který by jste mohli doporučit ?
Určitě se těším na vaše Komentáře ! :)

6 komentářů:

  1. Thanks so much for your visit and to be my new follower!
    I follow you too !!
    have a wonderful day!
    www.thecurlylady.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. ja som mala od nivei ten psrej na lesk vlasov a pouzivala som ho len ten den, ked som vedela, ze si budem umyvat vlasy, mastil mi ich..

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Na vlasy nic nepoužívám, mám je hodně kudrnatý, dlouhý a naštěstí nepotřebují žádná patlátka. Nivea je fajn, docela mě překvapilo, že tenhle "sprej" se nepovedl. Už se těším na další recenze ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. tento sprej mám také, ale nemůžu o něm říct nic špatného. "našplíchám" si ho na vlasy, pak do sucha vyfénuji a rozčešu. Vlasy mi tedy nikdy neslepoval. Pak mám ráda Shauma Push-Up, se kterým postupuju stejně, a objem je pak opravdu znát. Hlavně se po těchto přípravcích musí vlasy opravdu dobře vyfénovat, protože pak to může vlasy slepit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavý no já si rozhodně myslím, že je to podle typu vlasů :)

      Vymazat
  5. Taky mi nesedl, udělaly se mi po něm lupy :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)