neděle 22. července 2012

Pozdrav

Zdravím a krásnou neděli,
jak si užíváte prázdniny? Já zrovna si užívám na mým velmi oblíbeným místě a to v přírodě . Mám ráda když se ráno probudím na čerstvým vzduch zacvičím si ( nemusím se malovat nebo až tak moc nemusím ) a tak je to tady je to pro mě jako stvořený ! :) Dneska vám jsem dám fotku ze soboty ( omlouvám se je focená mobilem, zapomněla jsem na foťák, ale nebojte se příští fotka bude z foťáku :)). Jelikož včera bylo tak různě, ráno u nás svítilo a večer pršelo a odpoledne bylo pod mrakem, tak jsem se rozhodla s mamkou vyrazit na 2 a půl hodinovou procházku po českých lukách a hájích ...byla jsem ve skutečnosti v lese a houbařila. Teď si říkáte fakt houbařila ? :D Ano houbařila, mám to ráda, jelikož miluji procházky a u houbaření můžete spojit pěknou procházku a ještě si možná něco odnesete. Takže jsem se krásně prošla a našli jsme i pár hub, jak můžete vidět na fotce :) .
Tak to by bylo vše, co jsem vám dneska chtěla povědět :)
Mějte se hezky a užívejte si neděli :)

A co vy jak trávíte dny jako byla sobota :)) ? 

3 komentáře:

  1. Jééj takú prechádzku v prírode by som si dala aj ja ! :) Tak isto rada chodím na huby, i keď posledne už pomenej:-/ krásny zbytok víkendu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já na houbičky nechodím ale být v přírodě je fajn:)Boužel já trávím většinu času o víkendech na počítači:/

    OdpovědětVymazat
  3. Na čerstvém vzduchu je nejlepší relax, to je jasný ;) Já bydlím na venkově a když si potřebuju vyčistit hlavu, jdu se projet na kole, ideálně někam k vodě.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)