neděle 29. dubna 2012

Nehty a jejich možné úpravy review

Krásné pondělní ráno,
dneska jsem si pro vás připravila můj názor na umělé nehty. Já jsem měla umělé nehty myslím tím gelové nehty celkem 3xkrát a musím se přiznat, že bych si je už asi nedala, ale to je otázka názoru, ale pojďme si o nich něco říct :



Pryskyřicové nehty (akrylové, porcelánové)- Na pryskyřicové  nehty se nepoužívá Uv gel jako gelových, ale občas se dává gel, až úplně nakonec a dá se to vytvrdit, aby byli pevnější. Musejí se stejně doplňovat jako gelové asi za 3-4 týdny a občas se říká, že můžou trochu smrdět a některé můžou způsobit o alergické reakce, ale tyto dvě věci záleží na tom, kde vám to dělají.

Gelové nehty jsou jen z Uv gelu, a proto se musí použít Uv lampa. Vypadají líp než akrylové a jsou i pružnější a pro naše nehty je to jedno z těch "lepších ničení" nehtů, protože jsou částečně prodyšné pro vlastní nehty. A doplňování je inviduální pro různý růst nehtů, ale většinou se musejí doplnit v rozmezí jednoho měsíce.Gelové nehty, ale mají taky dost neblahý účinek,  jelikož se při jich modeláži  dost opilvávávají vaše vlastní nehty, protože se na váš nehet nelepí umělý nehet, který vám ostřihnou  pomocí speciálních nůžek na vaší požadovanou délku, jenže pak vám ho musejí vypilovat tak ,aby mezi přechodem z vlastního nehtu a nehtu umělého nebyl moc velký rozdíl( jednoduše aby tam nebyl hrbol ) :). A k tomu je potřeba upilovat i váš nehet. Takže se tím dost oslabí vaše nehty a než se vám dostanou do původního stavu jako jste je měli předtím( před umělýma nehtami), tak to trvá tak půl roku nejméně a stejně se nebudou úplně takový jaký byli. No rozhodně pokud se rozhodujete pro umělý nehty, tak o tom určitě ještě popřemýšlejte, protože francouzskou manikúru můžete mít i na krátkých nehetech . :)

 
Nalepovací nehty
Tyto nehty jsou velmi dobré v tom, že jsou jednoduše dostupné a nepotřebujete k tomu nějaké jiné materiály.Ale  je tu i více problému, jelikož jsem několik setů s nehtami měla, tak sama dobře vím, že není jednoduché najít nehty, které vám úplně sedí a navíc, co se mi stalo koupila jsem si špatné balení a bylo tam lepidlo úplně ztuhlé. A taky tyhle nehty, jak nejsou na pevno tak ve chvíli, kdy se vám začnou odlepovat, tak když si pročešete vlasy pstami, tak je na sto procent jisté, že se vám nějaký vlas zasekne pod nehtem a většinou už to je jen na strhnutí nehtu. A navíc co si budeme nalhávat to lepidlo na nehty není taky zrovna nejlepší.

 Moje doporučení : Nechat si své nehty narůst ví, že to budu chvilku trvat a můžou se zlomit, ale nebudete je mít zničené a můžete si je namalovat i jako můžete umělé. :)

A co vy zkoušeli jste nějaké tyhle způsoby úpravy ?
Pokud ano  dali by jste si je znovu ?

sobota 28. dubna 2012

Make Your Own Lip ! :)


Krásnou neděli! :)
Dneska jsem si pro vás připravila článek o vytvoření odstínu rtěnek obecně. Je to velmi jednoduché,  a tak si myslím, že pokud si koupíte nějakou rtěnku, která vám nesedne odstínem, tak si jí prostě předěláte :). ( Samozřejmě můžete vzít jen kousek rtěnky a té druhé taky kousek)

Budete potřebovat :
lžičku nebo lžíci ( je jedno z toho)
Prázdný kelímek
Nožík
Míchátko
Dvě rtěnky ve dvou jiných odstínech

Nejdříve si vezmete 2 rtěnky a odříznete z nich kousek, oba kousky dáte na lžičku a pokud nemáte doma plyn, tak si možná budete připadat jako feťák, protože to, že nemáte plyn vůbec nevadí, tak si vezmete zapalovač a dáte pod lžičku, když se obě rtěnky rozpustí, tak je míchátkem promícháte a dáte je do prázdného kelímku. Potom jen stačí počkat než vám to ztuhne, a co jsem zapomněla říct, že  asi budete potřebovat štěteček pokud budete mít rtěnku v kelímku :).
Tak hodně štěstí s přípravou ! :)
Už jste si nikdy měnili odstín rtěnky ? :)

pátek 27. dubna 2012

New in

Zdravím,
tak dneska zase po delší době pro vás mám článek nebo spíš nové věci, ale dneska vás trochu potrápím :).A zahrajete si tak trochu na badatel, schválně jestli se trefíte do nějaké ze 4 věcí, co jsem si objednala. :)Jinak co jak si užíváte slunečné počasí ? Já úplně skvěle vůbec se mi nechce trávit doma, respektive v posledních dnech tam chodím jenom přespat, protože venku je vážně krásně a toho by jsme si měli cenit :). Ne jako ti lidi co se jim nelíbí, že je moc teplo, ale když prší tak se jim to taky nelíbí :).
A co vy co budete mít prodloužený víkend ? :) Pokud jo, tak to jste na tom stejně jako já :)
Tak co si myslíte že může být v mém balíku ( týká se to samozřejmě kosmetiky ! :)) ?
Přeji vám krásný zbytek dne  a těšte se na recenze a návody ! :) 

úterý 24. dubna 2012

Moje první razítkování

 Krásný čtvrtek přeji,
dneska jsem poprvé vyzkoušela svá razítka, která jsem si koupila si tak pře měsícem :).Jo já hold musím vyzkoušet vše. :) Řeknu vám je to jednoduchý, ale určitě ne na první pokus :). Já osobně jsem při tom vyplácala zbytek mého odlakovače, ale myslím, že to se vždycky stává, když děláte něco poprvé ( například první kroky neuděláte taky tak snadno- nevím, jak jsem si na to vzpomněla, ale je to pravda).Takže vám jsem dám stručný popis toho, jak jsem to udělala :).

První fáze  : )
Nejdříve následuje volba laku a věřte, že i to může být pro nikoho těžký pro mě :D . A ten naneste ve vrstvách ( záleží na laku ) . Já jsem nanesla laky ve 2 vrstvách, které jsem nechala zaschnout - vážně pevně :).
Druhá fáze :
Na destičce si vyberte vzor , který chcete mít na nehtech a  na vzor nanesete lak, přebytečný lak odstraníte pomocí stírátka  a vezmete vezmete razítko a položíte ho na vzor s lakem , tento obrázek na destičce by se vám měl okopírovat na razítko  a to potom nanesete na nehet - opravdu je důležitý, aby jste měli lak zaschlý ! :) 
Nehody :
Může se stát , že když pořádně nepřitlačíte razítko na nehet, tak se vám ne nehet může obtisknout jen půlka vzoru a bohužel většinou musíte odlakovat celý nehet :). A pak se vám může stát, že když lak vám pořádně nezaschne, tak tím jak tlačíte si vytlačíte do laku ďouru  :D.
No to je asi tak všechno, co bych zatím dodala k razítkování - co nejdříve se pokusím udělat další post.
Tip : Pokud nejste šikovní kupte si zásoby odlakovače. :)
A co vy máte nějaké zkušenosti s razítkováním ?
A máte rádi ozdobené nehty nebo vám stačí je pouze nalakovat ? :)

More Inspiration

Krásné středeční ráno,
dneska budu mít docela perný den, a tak vám přináším modní inspiraci, které já miluji je to prostě inspirace, která se dá využít nebo ne :). Moc se mi líbí i takové články v časopisech . Nedávno v novém čísle Joye byla inspirace, kde jsou brýle všech různých typů, vsaďte se na co jako první mé oko shlédlo, shlédlo na úplně úžasné brýle a potom, když jsem se chtěla kouknout kolik stojí, tak jsem zjistila, že jsou od Vuittona a stojí 10000Kč, což není zrovna cena vysoká, ale pro studenty slevy nedávají, takže pro studenty určitě nejsou - ale já jsem se rozhodla, že si na ně našetřím :). Jenže jak se znám bude to delší dobu trvat :).
Ale zpátky k této inspiraci, podle mě jsou to moc jednoduché outfity..., ale jednoduchost nemusí nutně znamenat nudnost já jednoduchost obdivuji,, že třeba ze málo věcí můžete složit moc hezký oufit :).
A co vy na co momentálně šetříte :) ? :)
blue scarf



Untitled #1

pondělí 23. dubna 2012

Versatile Blogger Award

Takže tento měsíc spousty blogy projela tato nominování. Jsem ráda za to, že jsem byla nominována i já (můj blog)  a byla jsem nonimována Zdendou z My colorful Kingdom. Rozhodně je to dobrá příležitost, jak zvýraznit blogy, který si to vážně zaslouží a taky se dozvědět pár drbů o majiteli blogu :).

Pravidla jsou následovná:

1) Nominovat 15 blogerů

2) Informovat nominované o tom, že byli nominováni.

3) Prozradit o sobě sedm různých informací.

4) Poděkovat tomu, kdo nás nominoval.

5) Přidat ikonku Versatile Blogger Award do svého příspěvku.


A nominace získávají :
1) Lili
9)Minimalist lady
12)Suzie
13)Karie
a určitě spoutu další si zaslouží nominaci, ale bohužel je jen 15 míst, takže ti co se mi sem nevešly nominuju taky ! :D :)
Jenom se chci omluvit těm, který jsem nominovala a nominovaní už byli :) !

No a teď na sebe něco prozradím :)  aneb 7 informací o mě :
1.) Od dětství jsem chtěla psa, nakonec jsem si ho dostala :). Sice jsem musela přesvědčit spouty lidí - viz můj táta, který mi říkal, že když budu mít psa tak maximálně tak plyšového a podobně :). --> Mám z toho dodnes ponaučení a to takový stát si za tím co chci  :)
2.) Mám hrozný štěstí na viry v počítači :D . :) No jo no jsem hold šikovná ... to mi říká táta skoro pokaždé, co mi musí přeinstalovávat počítač nebo notebook :D. --> z toho mám taky malý ponaučení .. stáhnout si Avast :D
3.) Když jdu do drogerie nebo parfumerie pro určitou věc vrátím se s plnou taškou sice věcí, který podle jiných nepotřebuji, ale záleží na to co si myslím já nebo ne .  :D
4.) Držela jsem spousty diet a triků, ale stejně jsem si občas "zhřešila", protože kdo dokáže držet dietu a nedat si třeba dobrou 70% čokoládu :D ... a teď se omlouvám těm co to dokážou. :)
5.) Miluji boty na podpatku paradox je, že žádné boty na podpatku nemám  nebo mám, ale vůbec vnich nechodím. Chodím zatím jen v botách na klínku a doufám, že přejdu na podpatky. A taky jsem zařadila na svůj wishlist  boty Nike na podpatku, který mají v Americe, ale moc se mi líbí :).
6.) Miluji Anglii a Ameriku, a tak doufám, že se tam zase brzo kouknu, tak do Anglie to mám tak trochu jistý :) - jedu tam v létě snad to vyjde :) Takže se můžete dlouho dopředu těšit na články alá Londýn :D
7.) Miluju kafe ze Starbucku( doufám, že se to tak píše) hlavně karamelový frappé a to i doporučuji :) .  

Ráda bych na sebe prozradila víc, ale tak to budete mít v postupně v článkách :)
 No řekněte nedali by jste si taky :) ?? :)

sobota 21. dubna 2012

Review : Wake me up makeup

Krásnou neděli,
dnes bych vám ráda  chtěla  předstvit trochu opožděně  make-up od Rimmelu - Wake me up, ale alespoň někdy.Ale určitě ho většinsa z vás vyzkoušla jelikož bylo spoustu vzorečku v časopisech.
 Takže abych s tím začala make-up nás určitě ovlivní hned nazačátku se svým "luxusním" balením. Jeho balení je vážne krásně provedené, ale jedna nevýhoda tohoto balení přece je, protože toto balení má pumpičku. Už víte, co ti myslím. U tohoto make-upu je sice vidět, kolik toho ještě v balení zbývá,ale ta zrádná pumpička zkrátka vše nevypumpuje, jak říkám nejlepší je mít make-up v tubě, kterou si popřípadě můžete roztřihnout, když chcete vše využít :).





Odstíny : U tohoto make upu si můžete vybrat ze 4 odstínů( já jsem si makeup kupovala v DM drogerii, ale v Rosmanovi mají mít make up v 6 odstínech) - já mám ten nejsvetlější odstín 100 - ivory.
Konzistence: Je moc příjemná, jelikož tento makeup je velmi jednoduchý, takže na pokožce máte  pocit jako, kdyby jste žádný make-up neměli. V make-upu jsou malé třpytky, který mají zajisti rozjasnění vaší pokožky, což určitě dělají, Ale tento make-up je určen spíše pro ty, kteří mají první vrásky, jelikož má pomoct s jejich zakrytím. Také make-up obsahuje nějaké vitamíny a také má ochranný faktor SPF 15, takže určitě i tohle je plus tohoto make-upu :). Je snadno roztíratelný, ale pokud máte problémy s pletí určitě vám asi bude na nic, že má všechny tyto výhody, protože krytí není úplně nejlepší, spíš mi to přijde  v tomto ohledu jako nějaký tónovací krém, který není určený k tomu, aby se s ním něco zakrývalo. A na to, že má zůstat na pleti až 10 hodin s tím bych rozhodně taky nepočítala, protože make-up se postupem času ztrácí, což není přímo pozitivum, když si představíte, že jste celý den na nohách a chcete vypadat trochu k světu :).
 Cena : Na internetu se cena pohybuje okolo 250Kč plus poštovné, což je celkem příjemná cena- jelikož jeho výdrž ohledně balení .

Tip : Pokud máte suchou pleť,tak by bylo dobré dát pod make-up nějaký krém. :)



A co vy máte nějaký make-up od Rimmelu?
A jste s ním spokojené ? :)


Review: Maska od Dermaclu

 Krásnou sobotu přeji,
dneska jsi dáme pořádnou kosmetickou recenzi, jelikož v posledních dnech nebylo moc kosmetiky, tak se to teď vynahradí. Takže dneska tu mám k recenzi pleťovou masku od Dermacolu, která má vyčistit váš obličej. Mimochodem tato maska je z řady Acne Clear, pod kterou Dermacol vyrábí ještě další čistící a pečující produkty . :)
Jinak tato maska je z jílu a má zklidnit vaši pokožku,očistit a zjemnit. - Myslím , že tyto účely splňuje.
A použití : Nanesete na obličej, na kterým vám postupně ztuhne tak, že nemůžete skoro hýbat obličejem .No a po patnácti minutách jí sundáte pomocí vody. Já když jsem masku sundala tak jsem měla pleť krásně hladkou a příjemně zchladněnou :)  Maska by se měla používat týdně, ale pokud máte nějaké vážnější potíže s akné určitě jí můžete používat denně. :) Jinak jak vidíte  na obrázku vlevo maska má 2 pytlíčky , které mají 8g každý. Osobně si myslím, že je to celkem málo , když to má být nejen na obličej, ale i na dekolt.
Tato maska stojí okolo 39Kč a určitě jí můžete koupit buď na stránkách dermacolu nebo určitě v jakékoliv drogérii . :) Jinak masku bych určitě doporučila :).
A co vy máte rádi masky ? Používáte je často :)? 

čtvrtek 19. dubna 2012

My own cheescake

 Takže krásný pátek,
dnes jsem vám chtěla ukázat, jak jsem pekla cheescake. :)Doufám, že si pátek užijete odpočinete si a hlavně vypnete od hektických dnů :). Tenhle cheescake je ten základní ten citrónový :). Určitě jsem dám recept, ale to až nakonec. :)  Jinak vám chci říct, že zase odjíždím, takže doufám, že tento týden mi internet půjde a ne jako to bylo v minulých týdnech . :) Mimochodem, co o mě ještě nevíte, že docela ráda peču ,akorát občas se z toho vyklube taky nepoživatelná věc :). Ale za tento cheescake se musím celkem pochválit :).

A co vy rádi pečete ? Myslíte, že se mi můj první cheescake povedl ? ( beru i kritiku :D )



Suroviny:

250 g BeBe sušenek
125 g másla
600 g krémového sýra (Lučina, žervé, smetanový sýr, tučný měkký tvaroh, ricotta, mascarpone, pomazánkové máslo - nebo jejich kombinace)
250 g moučkového cukru
1 vanilkový cukr
1 lžička citrónové šťávy
3 vejce + 1 žloutek
2x 250 g zakysané smetany (jedna na potření hotového moučníku)

Postup

V robotu podrtíme sušenky, přidáme změklé máslo a vytvoříme kompaktní hmotu. (Jde to i ručně - v mikrotenovém šáčku sušenky drtíme válečkem nebo paličkou na maso.)
Hmotu upěchujeme na dno kulaté otevírací dortové formy, které jsme vyložili pečícím papírem. Celou formu je potřeba dokonale vytřít máslem.
Podklad dáme do ledničky, troubu rozehřejeme na 200°C a připravíme krém.
Smetanový sýr ušleháme dohladka, přidáme cukr, opět zašleháme a stejně zapracujeme i ostatní suroviny - tedy zakysanou smetanu (250 g) a citrónovou šťávu. Vajíčka a žloutek vmícháme na závěr, jedno po druhém a krém nalijeme na sušenkový podklad. Necháme 5 minut stát v pokojové teplotě a vložíme do trouby. Po deseti minutách snížíme teplotu na 110°C a pečeme dalších 20 minut. Troubu po celou dobu neotvíráme!
Vypneme troubu, pootevřeme dvířka (pokud mají tendenci se zavírat, strčíme mezi ně a sporák vařečku) a necháme dort asi dvě hodiny pozvolna vychládat.
Vychladlý zakryjeme alobalem a uložíme do ledničky do druhého dne.
Před podáváním potřeme povrch zakysanou smetanou prošlehanou se lžící moučkového cukru a lžičkou citrónové šťávy.

Partička aneb jak se pořádně nasmát

 Krásný čtvrtek, 
dneska jsem se rozhodla vám napsat o už dřívějším představení, na kterém jsem byla. A je to, jak jinak než teď oblíbená Partička. Byla jsem na ní 4.dubna - byla to velikonoční partička, i když moc velikonočních témat tam nebylo., ale rozhodně to za to stálo. Bohužel se omlouvám, ale moc kvalitních fotek nemám, jelikož se všichni hrozně rychle hýbali :D. Takže začneme :)




Co je partička ?
Partička je show založená na improvizaci, které vznikla na Slovensku a postupem času se dostala i k nám do Česka.A je to určitě v poslední době dost sledovaný televizní pořad.A určitě zdroj zábavy.
Kdo v ní hraje ?
Hrají zde herci jako Richard Genzer, Michal Suchánek, Ondřej Sokol a Igor Chmela (Dano Dangl - režisér a hudebník Marián Čurko).
Partička jako televizní pořad :
Partička existuje jako televizní pořad, kde jsou sestříhané hry (scény) - bohužel je to nejlepší většinou vystříhané, ale na stránkách můžete najít i takzvané Uncuty - což jsou celé záběry. 
Partička jako divadelní představení: 
Jako divadelní představení naprosto skvělé. Je to vlastně stejné v televizi, ale pokud jdete na natáčení partičky, tak musíte počítat s tím, že se některé scény musejí přetáčet, což u divadelního představení není. Divadelní představení se koná v divadle Broadway, což je Na Příkopech (Václavské nám. - úplně dole). Trvá to různě naše představení trvalo asi hodinu a půl, a moje pocity - naprosto úžasné, odcházela jsem s vytahanými koutky od smíchu :). Co doporučuji při výběru sedadel v divadle si vybírejte zadnější sedadla, jelikož pódium je dost vysoké. Cena vstupenek pokud sedíte od 1-19 řady 450Kč - (myslím si, že mi to určitě prodloužilo život, takže to za to stálo).

Pokud to nikdo nezná tak tady máte motivační videa.:)

A co vy znáte Partičku ? :)

středa 18. dubna 2012

Vytvaruj si obočí

 Krásnou středu přeji,
dneska tu pro vás mám článek o tvarování obočí, jak by nikdo řekl, že obočí není důležité(obočí je důležité, jelikož kam se lidi poprvé koukají do očí  a oči mají až blízko k obočí), tak určitě je a mnoho lidí v tom dělá chyby, tak si myslím, že se tento článek docela hodí. Takže se do toho pustíme :).

Obočí závisí na tvaru obličeje.Dávám vám tu obrázek s ukázkami typů obličeje a tvaru obočí :).

1.) Nejdříve se určují takové základní proporce obočí a to pomocí jednoduchých věcí. Vezmeme tužku a tužku přiložíme podél nosu a tužka vám ukáže, kde by mělo začínat obočí :) .. (A).Potom přiložíte tužku zase k okraji nosu a dáte jí, aby okraj tužky procházek okrajem duhovky a tam, kde tužka zůstane tam by měl být oblouk obočí (B). Pak dáte tužku tak aby směřovala k koutku oka a tam by mělo končit obočí (C)

  
2.) Pak následuje trhání obočí - což si nebudeme nalhávat bolí, ale mám pro vás takovou radu, méně bolet vás to bude pokud si budete trhat obočí po koupeli.Chloupky se musejí odstranit pravidelně pokud nechcete vypadat jako Leonid Brežněv :).Obočí je nejlepší vytrhávat zespodu , prudším pohybem, ale nikdy ne  proti směru růstu - pak by se mohlo stát, že by vám chloupky zarůstaly. Samozřejmě potřebujete pinzetu. 
3.) Barvení ( další úprava) -  není úplně nutné u každého. Obočí nemusíte vůbec barvit barvami i když je zde i tato možnost. Můžete to udělat obyčejnými hnědými stíny nebo hnědou tužkou, samozřejmě barva vypadá taky skvěle :). 
 Jinak barvení a trhání obočí v salónech je levná záležitost :). Já platím okolo 180Kč s barvením a vytrháváním. :)
A co vy vytrháváte si chloupky pravidelně ? :)

pondělí 16. dubna 2012

Testování Gs Eladen

 Zdravím a přeji krásné pondělí :)
Dneska bych vám ráda představila Gs Eladen, o kterém vám teď řeknu a teprv po měsíci zrecenzuji:).Takže nedávno jsem se koukala na blog Plum Foolery (mimochodem moc dobrý blog! :)) měla článek o tomto doplňku stravy , který jí velmi pomohl na kůži a jelikož mám já alergii na kov( vím zní to blbě , ale je to pravda), no a díky téhle alergii mám docela velikánskou vyrážku a tak jsem se to rozhodla vyzkoušet. Teď je tento přípravek v testovací fázi, ale něco vám můžu o něm říct :)
Je to teda doplněk stravy, který má pomoct má zesílit, zpevnit a urychlit růst vlasů a nehtu a má zajistit svěžest, pružnost a hladkost pokožky. Kapsle se mi zdají klasické, polykatelné a pro zlepšení máte brát 2 denně.Pokud si koupíte jako já velké balení  kapslí, ta k němu momentálně dávají krém od Manufaktury ( tělové máslo). Myslím si, že 60kapslové balení je určitě výhodné ! :) Mě stálo asi 410Kč. No za pokus to stojí, tak doufám, že mi to pomůže :)
A co vy máte zkušeností s doplňkami stravy a pokud ano jaké , pozitivní nebo negativní :) ?

neděle 15. dubna 2012

Review : Samoopalovací krém od Dermacolu

 Zdravím a krásné úterý :).
Dneska tu mám po dlouhé době recenzi na samoopalovací krém. Bohužel samoopalovací krém by asi neměli používat lidi s mojí pokožkou jelikož já jsem vypadala jako skvrnitý pomeranč, Ale to až nakonec nejdříve bych začala s tím,že to byl vůbec můj první a asi na delší dobu poslední samoopalovací krém, řeknu vám to asi takhle nejspíš se budu opalovat jen přírodně, jelikož to mi asi svědčí nejlíp ( jak už jsem zmiňovala moc solária nemusím) .Takže nejdříve bych se chtěla zmínit k vůni - má to takovou velmi zajímavou pomerančovou a podle zadního obalu i čokoládovou, ale já tam prostě víc cítím ten pomeranč :). A to je velmi pozitivní, protože co jsem četla je spousty samoopalováků, který vyloženě smrdí.
Teď bych ráda přešla k roztírání, které je velmi příjemné a jednoduché na první fotce můžete vidět rukavici na roztírání, ale před první aplikací se doporučuje udělat důkladný peeling celého těla, aby jste nakonec neměli fleky. No nic já ho udělala a stejně jsem měla fleky.
Jinak jsem četla spoustu  názorů k tomuto samoopalováku a byli dost odlišné nikomu toto sedělo a nějaká paní tam napsala, že se jí po 3 aplikaci zdál odstín spíše do oranžova s čímž bych docela ráda souhlasila ! :)




 Tento samoopalovací krém má účinkovat do 6 hodin po nanesení s čím rozhodně souhlasím ! :) Je nutné říct, že po aplikaci se nemůžete umývat nebo pracovat s vodou jinak se krém smyje a vy můžete začít od znova a může se vím stát ještě jeden bonus a to že budete mít fleky.
Shrnutí : Takže mě rozhodně nesednul, ale  zkusím to ještě jednou někdy až budu mít více odvahy, protože mi v něm zbylo ještě polovina :) . Ale četla jsem spousty názorů , že je báječný tak bych k tomu ráda něco dodala, že to že je báječný je kvůli typu pleti, takže pokud chcete levný opalovací krém s obstojným množstvím, tak to můžete zkusit :). Ale myslím si, že u samoopalovacích krémů  je to jen o zkoušení . Rozhodně za zkoušku to stojí ! :)
 Cena : 140Kč
Obsah : 200ml

středa 11. dubna 2012

Best friends od Essence

Krásný pátek ! :)
To nám to pěkně uteklo co ? :)Takže dnes bych vám ráda představila stíny a líčení s  stíny Essence- 10 Best friends, které jsou složeny ze 2 stínů jednoho takového sytě tmavě modrého a druhý je světle fialový - obě moc  pěkné barvy :). No jinak jsou to klasické drogerkové stíny, ale  bohužel nevím, zda se ještě prodávají a za kolik jsou mám je už dlouho a tak jsi to nepamatuji :).  Jsou hezky pigmentované, ale po delší nošení se slívají do jedné linky, takže bych určitě doporučovala bázi :).Myslím si, že tyhle stíny se hodí  i na den .. obzvlášť ty světlé :). Doufám, že se vám líčení bude líbit, snažila jsem se co nejvíc, aby bylo dobře vidět a bylo hezké :) Je to velmi jednoduché líčení, akorát si musíte dát pozor u toho modrého stínu, aby to nevypadalo, že jste dostali nakládačku. :)
A co vy  máte rádi spíše tmavější stíny nebo světlý ? :) 
Líbí se vám toho líčení :) ?



úterý 10. dubna 2012

New In

 Zdravím a krásný čtvrtek přeji :) !
Takže jsem si říkala, že už jsem dlouho neudělala New In post, tak tady ho máte - aby jste si nemysleli, že jsem zapomněla nakupovat to vážně ne :D- i když by se to občas hodilo vzhledem k mě kartě :D . Začnu s první věcí :) Nedávno jsem se poohlížela po nějakém peeling a vzala jsem si ten od Loreal :). Zatím je pořád v " testovací " fázi, ale až ho dotestují tak vám určitě dám vědět :). No a co už jsem dlouhou dobu sháněla byli baleríny, které by měli účel, jak elegantní, tak aby se dali vzít ke všemu :).

 No a tak jsem vyrazila se poohlídnout po obchodech a narazila jsem na tyto, které se mě zdají sice jednoduché, ale zajímavé :).  No a ty zbývající věci jsou Dermacol maska a Eladen - na vlasy, nehty, pokožku - jen doufám, že pomůže :). Se vším vás ještě podobněji seznámím  v recenzích. :)
Jinak přeji krásný zbytek dne :) 
A co vy co jste nakoupili v poslední době ? :)



My nail post :)

Přeji krásnou středu! :)
Dnes jsem si pro vás připravila taky něco z mých vlastních prací ! :) Sice malování na nehty je docela piplačka ( doufám, že je to tak správně napsaný :D ), ale výsledek zaručeně potěší ( pokud to umíte a nemusíte odlakovávat a přelakovávat několikrát, což se i mě stává, ale já to většinou nevydržím a jsem tak naštvaná, že to slakuji celý). Ale tento návod na hezké nehty je velmi jednoduchý a zajímavý :).

Pokud nemáte  aplikátor na nail art, tak to vůbec nevadí stačí vám obyčejná špendlík s plochou hlavičkou. :)Aplikátor tím myslím třeba když přilepujete kamínky tak tečkový aplikátor, ten od Essence stojí 50Kč :).
Návod je velmi jednoduchý, nejdříve jsi nalakujete nehty vaším oblíbený lakem a pak až zaschne tak ďubkujete :D.
 No a tady máte ukázku, jak jsem to zvládla já :). já jsem použila lak od Essence z řady color and go - You are the one, který už jsem vám přestavovala :). Tak to určitě vyzkoušejte ! :)  Přeji vám ať se vám to povede :).
Krásný zbytek dne :)

pondělí 9. dubna 2012

I am alive

Zdravím všechny a krásné úterý :) ,
Omlouvám se za to, že jsem jsem nic nepřidala, ale bohužel mi sehnala technika -  a to je pekelná věc, znáte to, když vám nejde wifi třeba pět minut a jste z toho nervní , tak si představte mě, když mi nešla wifi už od pátku :). První den jsem si říkala, že můžu být v klidu, protože jsem vám článek v pátek dala na blog, ale ty další dny jsem měla výčitky svědomí :), tak jsem vám alespoň nafotila, co budu potřebovat na recenze! No máte se na co těšit, slibuji, že tenhle týden napravím nedostatek článků :)
Krásný zbytek dne ! :)

čtvrtek 5. dubna 2012

Outfits and litlle inspiration

Krásný pátek přeji :),
omlouvám se za malou absenci, ale vše napravím :). Takže tady vám přináším malou inspiraci.Jinak jsem včera byla v Broadwayi a moc jsem si to užila, ale o tom vám nejspíše napíšu jestli budete chtít . :) Moc bych byla ráda, kdyby jste mi dali vědět jestli tento článek by jste uvítali. Jinak mám tu pro vás módní inspiraci trochu elegantní a jednoduchou - kterou mám osobně já moc ráda.
Takže přeji hezký zbytek dne a ozvěte se ohledně toho článku prosím .
outfit
Short sleeve třičko 280Kč
J Brand bootcut džíny - 6615 Kč
Elizabeth and James boty 2120Kč
Vanessa Bruno taška - 12300Kč
Silver prsten- 370Kč
Šátek - 2050Kč
Essie lak - 150Kč

Inspire




Oasis crew top, 500Kč
Mint Velvet boyfriend bunda- 2927Kč
Dark džíny - 4460Kč
Mary jane boty 775Kč
2b snakeskin kabelka 925Kč
Dorothy Perkins náhrdelník 445Kč
Wallis náušnice - 130Kč
Red Herring prsten 236Kč
H M square šála - 235Kč


C1




Svetr - 445Kč
Kalhoty
Boty -11200Kč
Chloé kabelka- 26105Kč
Hodinky - 5000Kč
Zlatý náhrdelník ,1090Kč
Brýle - 7400Kč
Klobouk - 1080Kč
Stíny od Nars - 836Kč

úterý 3. dubna 2012

Your views about make up and next post

Takže zdravím a přeji krásnou středu, jelikož jsem v úterý měla článek o tónovacích krémech, tak toho trochu využiji a zeptám se vám jaký je váš nejoblíbenější make-up a proč ? :) Myslím, že make-up je  nejdůležitější takže si myslím , že máte určitě nějaký nejoblíbenější, který teď dopotřebováte . :)Jinak bych se vás chtěla zeptat jestli by jste chtěli i článek o Partičce, což je televizní inprovizační show a já dnes jdu na jejich divadelní představení :) Takže brali by jste takovýhle článek ? :)

pondělí 2. dubna 2012

Janssen - Optimal Tinted Complexion Cream

Zdravím,  takže nedávno jsem vám psala o kosmetice Janssen, která je především profesionální kosmetikou kosmetických salónů, ale je dostupná i pro normální lidi (pokud by měl nikdo zájem, tak vám ji mohu zakoupit a pak se můžeme domluvit -samozřejmě bych vám mohla objednat cokoliv z kosmetiky Janssen ).Tato kosmetika je z Německa a řekla bych, že je velmi kvalitní. Jinak tento krém je tónovacím krémem, který si myslím, že by mohl nahradit i BB cream od Ganieru, který jsem sama zkoušela. Je příjemně parfemovaný a má i příjemnou konzistenci. V tomto krému jsou také obsaženy některé vitamíny (C,E), skvěle pokožku hydratuje a dává pleti příjemná odstín.Tento krém má pouze jeden odstín, ale podle mě se tento odstín hodí na všechny typy pokožky :) ! Může to být ideální základ pod make-up, takže bych řekla, že také splňuje více funkcí. Cena je vysoká okolo 800 Kč, ale na internetu stojí až 1200Kč, ale rozhodně to za to stojí. 
A co vy znáte kosmetiku Janssen? 
A pokud ano máte jí rádi?