středa 11. dubna 2012

Best friends od Essence

Krásný pátek ! :)
To nám to pěkně uteklo co ? :)Takže dnes bych vám ráda představila stíny a líčení s  stíny Essence- 10 Best friends, které jsou složeny ze 2 stínů jednoho takového sytě tmavě modrého a druhý je světle fialový - obě moc  pěkné barvy :). No jinak jsou to klasické drogerkové stíny, ale  bohužel nevím, zda se ještě prodávají a za kolik jsou mám je už dlouho a tak jsi to nepamatuji :).  Jsou hezky pigmentované, ale po delší nošení se slívají do jedné linky, takže bych určitě doporučovala bázi :).Myslím si, že tyhle stíny se hodí  i na den .. obzvlášť ty světlé :). Doufám, že se vám líčení bude líbit, snažila jsem se co nejvíc, aby bylo dobře vidět a bylo hezké :) Je to velmi jednoduché líčení, akorát si musíte dát pozor u toho modrého stínu, aby to nevypadalo, že jste dostali nakládačku. :)
A co vy  máte rádi spíše tmavější stíny nebo světlý ? :) 
Líbí se vám toho líčení :) ?



2 komentáře:

  1. Já právě tyhle drogérkový stíny moc nemusím, protože mě vždycky hrozně naštve ta "nulová" pigmentace :/ ..nebo jsem měla možná jenom smůlu, ale od esssence i miss sporty, rimmelu a tak dále mi na očích zůstala vždycky jenom taková nijaká třpitivá vrstvička. Tak už si radši šetřím na ty kvalitnější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To uznávám mám několik kvalitnějších stínů a ty jsou daleko lépe pigmentované. :) Ale v nejhorším se dá i s těmito stíny něco vytvořit :)

      Vymazat

Děkuji za vaše názory :)