neděle 1. dubna 2012

Jillian Michaels : True or lie ? :)

Krásné pondělí,
takže tento článek se hodlám napsat už delší dobu, protože jsem oficiálně docvičila podle Jilliannýho programu, který se má cvičit 30 dní :), ale já ho jedu dál, jelikož je to úplně úžasný :). Po cvičení se cítíte dost utahaní, ale zase se cítíte skvěle, protože jste pro sebe, alespoň něco udělali.Takže určitě doporučuji pro ty , kteří nemají čas chodit pravidelně do posilovny nebo fitness centra :). A vůbec určitě doporučuji pro všechny , kteří se rozhodnou pro zásadní krok k postavě svých snů.
Samozřejmě nemůžete jíst denně nějaký nezdravý jídla. Já mám štěstí, že mě nevadí zelenina a že miluji saláty, takže je teď jím skoro denně, musíte pořádně pít asi 2 a půl litru nejlepší je čistá voda s citrónovou šťávou a taky pár šálků zeleného čaje ( ale ne po 3 hodině, lepší je dopoledne a odpoledne do 3 ) a potom, jak se všude píše je důležitá zdravá snídaně :).
Shrnutí : Takže si myslím, že jak se uváděj fotky před a po tak u tohoto cvičení to rozhodně není jen výmysl, ale pravda. Navíc, když budete pilně cvičit každý den můžu se zaručit, že budete cítit výsledky už po 2-3dnech a hlavně budete štastní, utahaní. Ze začátku vás můžou tahat svaly, ale za to to určitě stojí ! :)

4 komentáře:

  1. daľší super článok, keď bude mať viac času isto to vyskúšam, znie to skvele ! :)

    http://lamodetoujoursavecnous.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu se tě zeptat, jak moc ti to pomohlo a o kolik jsi zhubla? :) Já teď začala s drastickou dietou a skoro vůbec nepomáhá.. :( Takže asi zkusím i toto a snad se výsledek dostaví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele tohle cvičení je hlavně na zpevnění, ale je dobrý i na shození pár kil dolů já jsem za těch 30 dní shodila asi 8kilo, takže si myslím, že je to určitě fajne tohle cvičení zkusit ! :)

      Vymazat
  3. Thank You So Much ! :) I love that my readers tell me that I have a great blog and I appreciate it :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)