sobota 28. dubna 2012

Make Your Own Lip ! :)


Krásnou neděli! :)
Dneska jsem si pro vás připravila článek o vytvoření odstínu rtěnek obecně. Je to velmi jednoduché,  a tak si myslím, že pokud si koupíte nějakou rtěnku, která vám nesedne odstínem, tak si jí prostě předěláte :). ( Samozřejmě můžete vzít jen kousek rtěnky a té druhé taky kousek)

Budete potřebovat :
lžičku nebo lžíci ( je jedno z toho)
Prázdný kelímek
Nožík
Míchátko
Dvě rtěnky ve dvou jiných odstínech

Nejdříve si vezmete 2 rtěnky a odříznete z nich kousek, oba kousky dáte na lžičku a pokud nemáte doma plyn, tak si možná budete připadat jako feťák, protože to, že nemáte plyn vůbec nevadí, tak si vezmete zapalovač a dáte pod lžičku, když se obě rtěnky rozpustí, tak je míchátkem promícháte a dáte je do prázdného kelímku. Potom jen stačí počkat než vám to ztuhne, a co jsem zapomněla říct, že  asi budete potřebovat štěteček pokud budete mít rtěnku v kelímku :).
Tak hodně štěstí s přípravou ! :)
Už jste si nikdy měnili odstín rtěnky ? :)

6 komentářů:

  1. Hned ako som zbadala tie fotky ma napadlo, ze to naozaj vyzera ako priprava davky pre fetaka :D :D :D Ale kazdopadne zaujimave DIY :)

    OdpovědětVymazat
  2. skvele!:)
    ja sice vzdy kupim taku co mi dokonale sedi, premyslam nad nou aj mesiac:D
    ale kebyze dostanem k narodkam napr tak sa mi toto zíde :)

    OdpovědětVymazat
  3. Víš, co by vůbec nebylo na škodu? Kdyby sis po sobě své příspěvky alespoň jednou přečetla, než je publikuješ. A pakliže úplně dobře neovládáš angličtinu, tak ji prostě nepoužívej. To je jen dobře míněná rada. Nemusíš si ji vůbec brát k srdci, ale jsem toho názoru, že by to určitě zvedlo tvému blogu prestiž a taky čtenářstvo. Myslím si totiž, že nemáš vůbec špatné příspěvky a bavilo by mě je i číst, jenže pak se vždycky začtu a vidím ty hrubky a překlepy a nějak mě přejde chuť... (kor když jsou hned v tvém profilu, který je vidět jako první)
    Verunka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)