úterý 24. dubna 2012

Moje první razítkování

 Krásný čtvrtek přeji,
dneska jsem poprvé vyzkoušela svá razítka, která jsem si koupila si tak pře měsícem :).Jo já hold musím vyzkoušet vše. :) Řeknu vám je to jednoduchý, ale určitě ne na první pokus :). Já osobně jsem při tom vyplácala zbytek mého odlakovače, ale myslím, že to se vždycky stává, když děláte něco poprvé ( například první kroky neuděláte taky tak snadno- nevím, jak jsem si na to vzpomněla, ale je to pravda).Takže vám jsem dám stručný popis toho, jak jsem to udělala :).

První fáze  : )
Nejdříve následuje volba laku a věřte, že i to může být pro nikoho těžký pro mě :D . A ten naneste ve vrstvách ( záleží na laku ) . Já jsem nanesla laky ve 2 vrstvách, které jsem nechala zaschnout - vážně pevně :).
Druhá fáze :
Na destičce si vyberte vzor , který chcete mít na nehtech a  na vzor nanesete lak, přebytečný lak odstraníte pomocí stírátka  a vezmete vezmete razítko a položíte ho na vzor s lakem , tento obrázek na destičce by se vám měl okopírovat na razítko  a to potom nanesete na nehet - opravdu je důležitý, aby jste měli lak zaschlý ! :) 
Nehody :
Může se stát , že když pořádně nepřitlačíte razítko na nehet, tak se vám ne nehet může obtisknout jen půlka vzoru a bohužel většinou musíte odlakovat celý nehet :). A pak se vám může stát, že když lak vám pořádně nezaschne, tak tím jak tlačíte si vytlačíte do laku ďouru  :D.
No to je asi tak všechno, co bych zatím dodala k razítkování - co nejdříve se pokusím udělat další post.
Tip : Pokud nejste šikovní kupte si zásoby odlakovače. :)
A co vy máte nějaké zkušenosti s razítkováním ?
A máte rádi ozdobené nehty nebo vám stačí je pouze nalakovat ? :)

2 komentáře:

  1. Zajímavá inspirace. já mám občas nazdobené nehty ráda. používám ale nálepky. to mi přijde jednodušší a navíc není problém mít to na nehtech i 14 dnů, když zvolím jako podklad jen bezbarvý lak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JO tak to tě chápu mě to kolikrát taky nebaví dělat se s tím :) Ale zase potom je to hezký :) ! :)

      Vymazat

Děkuji za vaše názory :)