neděle 29. dubna 2012

Nehty a jejich možné úpravy review

Krásné pondělní ráno,
dneska jsem si pro vás připravila můj názor na umělé nehty. Já jsem měla umělé nehty myslím tím gelové nehty celkem 3xkrát a musím se přiznat, že bych si je už asi nedala, ale to je otázka názoru, ale pojďme si o nich něco říct :



Pryskyřicové nehty (akrylové, porcelánové)- Na pryskyřicové  nehty se nepoužívá Uv gel jako gelových, ale občas se dává gel, až úplně nakonec a dá se to vytvrdit, aby byli pevnější. Musejí se stejně doplňovat jako gelové asi za 3-4 týdny a občas se říká, že můžou trochu smrdět a některé můžou způsobit o alergické reakce, ale tyto dvě věci záleží na tom, kde vám to dělají.

Gelové nehty jsou jen z Uv gelu, a proto se musí použít Uv lampa. Vypadají líp než akrylové a jsou i pružnější a pro naše nehty je to jedno z těch "lepších ničení" nehtů, protože jsou částečně prodyšné pro vlastní nehty. A doplňování je inviduální pro různý růst nehtů, ale většinou se musejí doplnit v rozmezí jednoho měsíce.Gelové nehty, ale mají taky dost neblahý účinek,  jelikož se při jich modeláži  dost opilvávávají vaše vlastní nehty, protože se na váš nehet nelepí umělý nehet, který vám ostřihnou  pomocí speciálních nůžek na vaší požadovanou délku, jenže pak vám ho musejí vypilovat tak ,aby mezi přechodem z vlastního nehtu a nehtu umělého nebyl moc velký rozdíl( jednoduše aby tam nebyl hrbol ) :). A k tomu je potřeba upilovat i váš nehet. Takže se tím dost oslabí vaše nehty a než se vám dostanou do původního stavu jako jste je měli předtím( před umělýma nehtami), tak to trvá tak půl roku nejméně a stejně se nebudou úplně takový jaký byli. No rozhodně pokud se rozhodujete pro umělý nehty, tak o tom určitě ještě popřemýšlejte, protože francouzskou manikúru můžete mít i na krátkých nehetech . :)

 
Nalepovací nehty
Tyto nehty jsou velmi dobré v tom, že jsou jednoduše dostupné a nepotřebujete k tomu nějaké jiné materiály.Ale  je tu i více problému, jelikož jsem několik setů s nehtami měla, tak sama dobře vím, že není jednoduché najít nehty, které vám úplně sedí a navíc, co se mi stalo koupila jsem si špatné balení a bylo tam lepidlo úplně ztuhlé. A taky tyhle nehty, jak nejsou na pevno tak ve chvíli, kdy se vám začnou odlepovat, tak když si pročešete vlasy pstami, tak je na sto procent jisté, že se vám nějaký vlas zasekne pod nehtem a většinou už to je jen na strhnutí nehtu. A navíc co si budeme nalhávat to lepidlo na nehty není taky zrovna nejlepší.

 Moje doporučení : Nechat si své nehty narůst ví, že to budu chvilku trvat a můžou se zlomit, ale nebudete je mít zničené a můžete si je namalovat i jako můžete umělé. :)

A co vy zkoušeli jste nějaké tyhle způsoby úpravy ?
Pokud ano  dali by jste si je znovu ?

7 komentářů:

  1. raz som mala gelové nechty, pretože tie moje su kratke a obhryzene tak som chcela aby trocha narastli..no nič..a gelove nechty asi zaleži od gelu ale nevydržali mi dlho,..takže som ostla pri umelých :D chudatka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo no záleží to na tom kdo ti to děla, já třeba měla nehty od vietnamců a ty mi vydržely asi tak měsíc a půl než začali vypadat blbě :)

      Vymazat
  2. já už bych do gelových nehtů nikdy nešla :). radši si počkám, až mi aspoň trochu narostou ty mé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že jsem si tohle neřekla než jsem si je dala , a\l ejinak já už bychtaky do nich nikdy nešla :)

      Vymazat
  3. Já jsem gelové nehty taky sundala, už to budou skoro 2 roky a jsem šťastná!

    Jinak kdo by chtěl, tak vás zvu na Giveaway, dneska končí! :)
    http://thepetras.blogspot.com/#!/2012/04/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám gelové nehty a jsem spokojená. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)