čtvrtek 19. dubna 2012

Partička aneb jak se pořádně nasmát

 Krásný čtvrtek, 
dneska jsem se rozhodla vám napsat o už dřívějším představení, na kterém jsem byla. A je to, jak jinak než teď oblíbená Partička. Byla jsem na ní 4.dubna - byla to velikonoční partička, i když moc velikonočních témat tam nebylo., ale rozhodně to za to stálo. Bohužel se omlouvám, ale moc kvalitních fotek nemám, jelikož se všichni hrozně rychle hýbali :D. Takže začneme :)




Co je partička ?
Partička je show založená na improvizaci, které vznikla na Slovensku a postupem času se dostala i k nám do Česka.A je to určitě v poslední době dost sledovaný televizní pořad.A určitě zdroj zábavy.
Kdo v ní hraje ?
Hrají zde herci jako Richard Genzer, Michal Suchánek, Ondřej Sokol a Igor Chmela (Dano Dangl - režisér a hudebník Marián Čurko).
Partička jako televizní pořad :
Partička existuje jako televizní pořad, kde jsou sestříhané hry (scény) - bohužel je to nejlepší většinou vystříhané, ale na stránkách můžete najít i takzvané Uncuty - což jsou celé záběry. 
Partička jako divadelní představení: 
Jako divadelní představení naprosto skvělé. Je to vlastně stejné v televizi, ale pokud jdete na natáčení partičky, tak musíte počítat s tím, že se některé scény musejí přetáčet, což u divadelního představení není. Divadelní představení se koná v divadle Broadway, což je Na Příkopech (Václavské nám. - úplně dole). Trvá to různě naše představení trvalo asi hodinu a půl, a moje pocity - naprosto úžasné, odcházela jsem s vytahanými koutky od smíchu :). Co doporučuji při výběru sedadel v divadle si vybírejte zadnější sedadla, jelikož pódium je dost vysoké. Cena vstupenek pokud sedíte od 1-19 řady 450Kč - (myslím si, že mi to určitě prodloužilo život, takže to za to stálo).

Pokud to nikdo nezná tak tady máte motivační videa.:)

A co vy znáte Partičku ? :)

6 komentářů:

  1. noo ja som raz videla tu slovensku particku a moc ma to neoslovilo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevím, já jsem viděla nějaké díly ze slovenské partičky taky, ale nezdálo se mi to tak dobrý :(

      Vymazat
  2. Partička je nejlepší!Miluju ji!

    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ten pořad vůbec neznám. Nemáme totiž televizi, tak není divu, že mi ujde spousta srandiček. Ale pustím si ho na netu ;-). Dneska se docela potřebuju něčemu zasmát...den blbec...
    Měj se krásně, Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Partičku zbožňuju!!!! Na představení se chystám příští měsíc ;))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)