sobota 21. dubna 2012

Review: Maska od Dermaclu

 Krásnou sobotu přeji,
dneska jsi dáme pořádnou kosmetickou recenzi, jelikož v posledních dnech nebylo moc kosmetiky, tak se to teď vynahradí. Takže dneska tu mám k recenzi pleťovou masku od Dermacolu, která má vyčistit váš obličej. Mimochodem tato maska je z řady Acne Clear, pod kterou Dermacol vyrábí ještě další čistící a pečující produkty . :)
Jinak tato maska je z jílu a má zklidnit vaši pokožku,očistit a zjemnit. - Myslím , že tyto účely splňuje.
A použití : Nanesete na obličej, na kterým vám postupně ztuhne tak, že nemůžete skoro hýbat obličejem .No a po patnácti minutách jí sundáte pomocí vody. Já když jsem masku sundala tak jsem měla pleť krásně hladkou a příjemně zchladněnou :)  Maska by se měla používat týdně, ale pokud máte nějaké vážnější potíže s akné určitě jí můžete používat denně. :) Jinak jak vidíte  na obrázku vlevo maska má 2 pytlíčky , které mají 8g každý. Osobně si myslím, že je to celkem málo , když to má být nejen na obličej, ale i na dekolt.
Tato maska stojí okolo 39Kč a určitě jí můžete koupit buď na stránkách dermacolu nebo určitě v jakékoliv drogérii . :) Jinak masku bych určitě doporučila :).
A co vy máte rádi masky ? Používáte je často :)? 

5 komentářů:

  1. vypadá vážně skvěle,podívám se po ní :)

    OdpovědětVymazat
  2. no ja na masky ani moc niesom,bavili ma tiez HM ale to lenkoli peknym obalom a ovocicku nanich :D

    OdpovědětVymazat
  3. no ja na masky ani moc niesom,tie hm ma bavili koli baleniu a tak vobec ale zeby som to pouzivala pravidelne tak na to nemam naladu:)

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. ne nevysušuje naopak dává moc příjemný pocit na pokožce :)

      Vymazat

Děkuji za vaše názory :)