neděle 15. dubna 2012

Review : Samoopalovací krém od Dermacolu

 Zdravím a krásné úterý :).
Dneska tu mám po dlouhé době recenzi na samoopalovací krém. Bohužel samoopalovací krém by asi neměli používat lidi s mojí pokožkou jelikož já jsem vypadala jako skvrnitý pomeranč, Ale to až nakonec nejdříve bych začala s tím,že to byl vůbec můj první a asi na delší dobu poslední samoopalovací krém, řeknu vám to asi takhle nejspíš se budu opalovat jen přírodně, jelikož to mi asi svědčí nejlíp ( jak už jsem zmiňovala moc solária nemusím) .Takže nejdříve bych se chtěla zmínit k vůni - má to takovou velmi zajímavou pomerančovou a podle zadního obalu i čokoládovou, ale já tam prostě víc cítím ten pomeranč :). A to je velmi pozitivní, protože co jsem četla je spousty samoopalováků, který vyloženě smrdí.
Teď bych ráda přešla k roztírání, které je velmi příjemné a jednoduché na první fotce můžete vidět rukavici na roztírání, ale před první aplikací se doporučuje udělat důkladný peeling celého těla, aby jste nakonec neměli fleky. No nic já ho udělala a stejně jsem měla fleky.
Jinak jsem četla spoustu  názorů k tomuto samoopalováku a byli dost odlišné nikomu toto sedělo a nějaká paní tam napsala, že se jí po 3 aplikaci zdál odstín spíše do oranžova s čímž bych docela ráda souhlasila ! :)




 Tento samoopalovací krém má účinkovat do 6 hodin po nanesení s čím rozhodně souhlasím ! :) Je nutné říct, že po aplikaci se nemůžete umývat nebo pracovat s vodou jinak se krém smyje a vy můžete začít od znova a může se vím stát ještě jeden bonus a to že budete mít fleky.
Shrnutí : Takže mě rozhodně nesednul, ale  zkusím to ještě jednou někdy až budu mít více odvahy, protože mi v něm zbylo ještě polovina :) . Ale četla jsem spousty názorů , že je báječný tak bych k tomu ráda něco dodala, že to že je báječný je kvůli typu pleti, takže pokud chcete levný opalovací krém s obstojným množstvím, tak to můžete zkusit :). Ale myslím si, že u samoopalovacích krémů  je to jen o zkoušení . Rozhodně za zkoušku to stojí ! :)
 Cena : 140Kč
Obsah : 200ml

1 komentář:

Děkuji za vaše názory :)