sobota 21. dubna 2012

Review : Wake me up makeup

Krásnou neděli,
dnes bych vám ráda  chtěla  předstvit trochu opožděně  make-up od Rimmelu - Wake me up, ale alespoň někdy.Ale určitě ho většinsa z vás vyzkoušla jelikož bylo spoustu vzorečku v časopisech.
 Takže abych s tím začala make-up nás určitě ovlivní hned nazačátku se svým "luxusním" balením. Jeho balení je vážne krásně provedené, ale jedna nevýhoda tohoto balení přece je, protože toto balení má pumpičku. Už víte, co ti myslím. U tohoto make-upu je sice vidět, kolik toho ještě v balení zbývá,ale ta zrádná pumpička zkrátka vše nevypumpuje, jak říkám nejlepší je mít make-up v tubě, kterou si popřípadě můžete roztřihnout, když chcete vše využít :).





Odstíny : U tohoto make upu si můžete vybrat ze 4 odstínů( já jsem si makeup kupovala v DM drogerii, ale v Rosmanovi mají mít make up v 6 odstínech) - já mám ten nejsvetlější odstín 100 - ivory.
Konzistence: Je moc příjemná, jelikož tento makeup je velmi jednoduchý, takže na pokožce máte  pocit jako, kdyby jste žádný make-up neměli. V make-upu jsou malé třpytky, který mají zajisti rozjasnění vaší pokožky, což určitě dělají, Ale tento make-up je určen spíše pro ty, kteří mají první vrásky, jelikož má pomoct s jejich zakrytím. Také make-up obsahuje nějaké vitamíny a také má ochranný faktor SPF 15, takže určitě i tohle je plus tohoto make-upu :). Je snadno roztíratelný, ale pokud máte problémy s pletí určitě vám asi bude na nic, že má všechny tyto výhody, protože krytí není úplně nejlepší, spíš mi to přijde  v tomto ohledu jako nějaký tónovací krém, který není určený k tomu, aby se s ním něco zakrývalo. A na to, že má zůstat na pleti až 10 hodin s tím bych rozhodně taky nepočítala, protože make-up se postupem času ztrácí, což není přímo pozitivum, když si představíte, že jste celý den na nohách a chcete vypadat trochu k světu :).
 Cena : Na internetu se cena pohybuje okolo 250Kč plus poštovné, což je celkem příjemná cena- jelikož jeho výdrž ohledně balení .

Tip : Pokud máte suchou pleť,tak by bylo dobré dát pod make-up nějaký krém. :)



A co vy máte nějaký make-up od Rimmelu?
A jste s ním spokojené ? :)


4 komentáře:

  1. Vyzerá super , možno niekedy vyskúšam, ale ja nemám dobré skúsenosti s Astorom a Rimelom pretože, mi pripadajú všetky veľmi husté a cítim sa ako keby som mala na tvári masku. Myslím, že sú vhodné skôr pre staršie ženy, so zrelou pleťou, Preto radšej volím Maxfactor s ktorým som veľmi spokojná už dlhšiu dobu :) A najnovšie mám aj GOSH /niečo viac na mojom blogu/ , ktorý ma tiež prekvapil, pretože som čakala niečo hustejšie, ale je fakt super a ani odtieť GOLDEN , ktorý už aj znie tak, že to bude tmavé, skôr pre tmavé typy, alebo na leto, nie je taký tmavý ako sa môže na prvý pohľad zdať :) Ale super recezia !

    http://lamodetoujoursavecnous.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Dlho nad týmto makeupom rozmyšlam :) zatial som mala skusenost dobru len s dermacolom :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já nevím, jestli jsi měla dermacol, tak bych raději zůstala u něho, protože když od Dermacolu( u kterýho vím, že skoro každý make-up je skvělý), tak bych k tomohle nepřešla to bych raději nějaký nový Dermacol :) ( neříkám,že Rimmel je špatný, ale není uplně ta nejlepší volba)

      Vymazat

Děkuji za vaše názory :)