pondělí 16. dubna 2012

Testování Gs Eladen

 Zdravím a přeji krásné pondělí :)
Dneska bych vám ráda představila Gs Eladen, o kterém vám teď řeknu a teprv po měsíci zrecenzuji:).Takže nedávno jsem se koukala na blog Plum Foolery (mimochodem moc dobrý blog! :)) měla článek o tomto doplňku stravy , který jí velmi pomohl na kůži a jelikož mám já alergii na kov( vím zní to blbě , ale je to pravda), no a díky téhle alergii mám docela velikánskou vyrážku a tak jsem se to rozhodla vyzkoušet. Teď je tento přípravek v testovací fázi, ale něco vám můžu o něm říct :)
Je to teda doplněk stravy, který má pomoct má zesílit, zpevnit a urychlit růst vlasů a nehtu a má zajistit svěžest, pružnost a hladkost pokožky. Kapsle se mi zdají klasické, polykatelné a pro zlepšení máte brát 2 denně.Pokud si koupíte jako já velké balení  kapslí, ta k němu momentálně dávají krém od Manufaktury ( tělové máslo). Myslím si, že 60kapslové balení je určitě výhodné ! :) Mě stálo asi 410Kč. No za pokus to stojí, tak doufám, že mi to pomůže :)
A co vy máte zkušeností s doplňkami stravy a pokud ano jaké , pozitivní nebo negativní :) ?

2 komentáře:

  1. nechci teda prudit, ale ta fotka GS Eladenu na té podložce je má a nikde nevidím odkaz na to, odkud fotka je :) jen tak pro pořádek, by to byla slušnost odkázat, díky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)