pondělí 23. dubna 2012

Versatile Blogger Award

Takže tento měsíc spousty blogy projela tato nominování. Jsem ráda za to, že jsem byla nominována i já (můj blog)  a byla jsem nonimována Zdendou z My colorful Kingdom. Rozhodně je to dobrá příležitost, jak zvýraznit blogy, který si to vážně zaslouží a taky se dozvědět pár drbů o majiteli blogu :).

Pravidla jsou následovná:

1) Nominovat 15 blogerů

2) Informovat nominované o tom, že byli nominováni.

3) Prozradit o sobě sedm různých informací.

4) Poděkovat tomu, kdo nás nominoval.

5) Přidat ikonku Versatile Blogger Award do svého příspěvku.


A nominace získávají :
1) Lili
9)Minimalist lady
12)Suzie
13)Karie
a určitě spoutu další si zaslouží nominaci, ale bohužel je jen 15 míst, takže ti co se mi sem nevešly nominuju taky ! :D :)
Jenom se chci omluvit těm, který jsem nominovala a nominovaní už byli :) !

No a teď na sebe něco prozradím :)  aneb 7 informací o mě :
1.) Od dětství jsem chtěla psa, nakonec jsem si ho dostala :). Sice jsem musela přesvědčit spouty lidí - viz můj táta, který mi říkal, že když budu mít psa tak maximálně tak plyšového a podobně :). --> Mám z toho dodnes ponaučení a to takový stát si za tím co chci  :)
2.) Mám hrozný štěstí na viry v počítači :D . :) No jo no jsem hold šikovná ... to mi říká táta skoro pokaždé, co mi musí přeinstalovávat počítač nebo notebook :D. --> z toho mám taky malý ponaučení .. stáhnout si Avast :D
3.) Když jdu do drogerie nebo parfumerie pro určitou věc vrátím se s plnou taškou sice věcí, který podle jiných nepotřebuji, ale záleží na to co si myslím já nebo ne .  :D
4.) Držela jsem spousty diet a triků, ale stejně jsem si občas "zhřešila", protože kdo dokáže držet dietu a nedat si třeba dobrou 70% čokoládu :D ... a teď se omlouvám těm co to dokážou. :)
5.) Miluji boty na podpatku paradox je, že žádné boty na podpatku nemám  nebo mám, ale vůbec vnich nechodím. Chodím zatím jen v botách na klínku a doufám, že přejdu na podpatky. A taky jsem zařadila na svůj wishlist  boty Nike na podpatku, který mají v Americe, ale moc se mi líbí :).
6.) Miluji Anglii a Ameriku, a tak doufám, že se tam zase brzo kouknu, tak do Anglie to mám tak trochu jistý :) - jedu tam v létě snad to vyjde :) Takže se můžete dlouho dopředu těšit na články alá Londýn :D
7.) Miluju kafe ze Starbucku( doufám, že se to tak píše) hlavně karamelový frappé a to i doporučuji :) .  

Ráda bych na sebe prozradila víc, ale tak to budete mít v postupně v článkách :)
 No řekněte nedali by jste si taky :) ?? :)

3 komentáře:

  1. moc děkuju za nominaci :) mevadí, že už jsem tenhle tag dělala, potěšilo mě to :).
    Jinak k těm virům, já expert jsem si zavirovala počítač hned první den co jsem si ho koupila::D:D:D

    OdpovědětVymazat
  2. děkuju za nominaci moc si toho vážím :o) je hezké vědět, že se někomu u mě na blogu líbí ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)