středa 18. dubna 2012

Vytvaruj si obočí

 Krásnou středu přeji,
dneska tu pro vás mám článek o tvarování obočí, jak by nikdo řekl, že obočí není důležité(obočí je důležité, jelikož kam se lidi poprvé koukají do očí  a oči mají až blízko k obočí), tak určitě je a mnoho lidí v tom dělá chyby, tak si myslím, že se tento článek docela hodí. Takže se do toho pustíme :).

Obočí závisí na tvaru obličeje.Dávám vám tu obrázek s ukázkami typů obličeje a tvaru obočí :).

1.) Nejdříve se určují takové základní proporce obočí a to pomocí jednoduchých věcí. Vezmeme tužku a tužku přiložíme podél nosu a tužka vám ukáže, kde by mělo začínat obočí :) .. (A).Potom přiložíte tužku zase k okraji nosu a dáte jí, aby okraj tužky procházek okrajem duhovky a tam, kde tužka zůstane tam by měl být oblouk obočí (B). Pak dáte tužku tak aby směřovala k koutku oka a tam by mělo končit obočí (C)

  
2.) Pak následuje trhání obočí - což si nebudeme nalhávat bolí, ale mám pro vás takovou radu, méně bolet vás to bude pokud si budete trhat obočí po koupeli.Chloupky se musejí odstranit pravidelně pokud nechcete vypadat jako Leonid Brežněv :).Obočí je nejlepší vytrhávat zespodu , prudším pohybem, ale nikdy ne  proti směru růstu - pak by se mohlo stát, že by vám chloupky zarůstaly. Samozřejmě potřebujete pinzetu. 
3.) Barvení ( další úprava) -  není úplně nutné u každého. Obočí nemusíte vůbec barvit barvami i když je zde i tato možnost. Můžete to udělat obyčejnými hnědými stíny nebo hnědou tužkou, samozřejmě barva vypadá taky skvěle :). 
 Jinak barvení a trhání obočí v salónech je levná záležitost :). Já platím okolo 180Kč s barvením a vytrháváním. :)
A co vy vytrháváte si chloupky pravidelně ? :)

7 komentářů:

  1. Jéje, úprava obočí, to není žádná sranda :) Mám ale štěstí, že je moje obočí přirozeně husté, takže se dá hezky vytvarovat. Teď mě ale napadá pouze http://www.protivna-blondyna.cz/2012/04/nejstrasnejsi-ceske-oboci.html :D

    OdpovědětVymazat
  2. Super návod:-) Jj, obočí si nechávám upravovat pravidelně u kosmetičky:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Prodej originálních šperků za levné ceny jewellerytobuy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. moje obočí asi už moc tvarovat nejde:D jinak super tip:)

    OdpovědětVymazat
  5. na uplne prvom tvarovani obocka som bola u kozmeticky... a zajdem tam aj teraz, hlavne ked sa mi trhanie uz vymkne z pod kontroly :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)