pátek 1. června 2012

Levandulová maska od Baley

Zdravím a krásnou sobotu ! :)
Dneska bych vám ráda ukázala věc, kterou už jsem vám zapomněla nafotit do New in, ale přesto vám jí dneska představím. :) Je to maska od Baley, kterou jsem si koupila při návštěvě DMka :D ( a to jsem šla jen pro nějaký sprchový gel ). Takže jsem si koupila tu to masku, která obsahuje levanduli a meduňku .Jako každá pořádná maska má trochu pálit /štípat, tím prý dokazuje, že hydratuje nebo zatahuje póry - což můžu díky vlastní zkušenosti potvrdit.

Maska má zvláštní konzistenci, jelikož už jsem zkoušela  víc masek, tak u této masky si dovoluji říct, že je taková krémovo-tekutá asi něco jako tělové mléko, což je asi její jediný negativum. Jinak má barvu do fialova a také má moc krásnou barvu.


Jak můžete vidět z obalu nechává se působit 10-15 minut, ale já jí raději nechala 15, jelikož po 10 minutách jsem pořád měla pocit, že se to od nanesení nezměnilo.Má se používat 1-2x týdně, jako jakákoliv maska a odstraňovat jí můžete navlhčenou kosmetickou houbičkou. Tato maska obsahuje 2 balení po 8ml.
Podle mého názoru si myslím, že maska vyčistí a hydratuje celkem obstojně( rozhodně, to ale není žádný zázrak ).
Mě tato maska stála asi okolo 18 Kč, což jsi myslím, že je slušná cena, ale znovu bych si jí asi nakoupila díky té konzisteci, ta se mi nějak nelíbila mám ráda spíše krémovější masky.
 A co vy a masky ? 
Jakou jste si oblíbily a kterou by jste mi mohli doporučit ? :)

7 komentářů:

  1. Akurát som sa na ňu pozerala pri poslednej návšteve DM a tiež ma celkom zaujala, ale kedže tiež nemám rada takéto konzistencie čo sa masky na tvár týka asi skúsim niečo iné :)
    Zatiaľ som verná AVONU a maskám PLANET SPA, s ktorými som veľmi spokojná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Avonu jsem zatím, žádnou masku neměla, ale vyzkouším :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. jinak u nas na blogu jsi se zapojila v Giveaway a napsala jsi i druhy komentar, coz je super, ale nevlozila jsi odkaz na giveaway tady u tebe na blogu. Tak to bohuzel asi nebude moc platit ..tak jedine dodat odak za bude vse v poradku

      Vymazat
  3. musi fakt krasne voniať :) ja som mala prvu masku prednedavnom a to tiež od Baley ale to štipanie ach skoro som umrela :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D VOněla krásně, ale ta tekutost byla trochu horší :D

      Vymazat
  4. radsej mam take ,,pevne,, masky :P

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)