úterý 23. října 2012

Essence - Show your feet - 16 miss lavender

Zdravím vás všechny a krásnou středu,
dnes si dáme lakovací post, jelikož mi přijde  že už tu dlouho žádný nebyl. Takže už před delší dobou jsem si opět objednala z mého oblíbeného kosmetického e-shopu babybaby a objednala jsem si toho celkem dost. A mezi touto celou objednávkou jsem si objednala i tento lak.

Jeho barva je velmi zajímavá, jelikož je zajímevě světle fialkový. Moc se mi tato barva líbí i když já si potrpím na tmavší, tak mi tato barvu vůbec nevadí. Jelikož je to takhle světlá barva, tak je jasný, že budem muset nanést více vrstev. Já na téhle fotce mám asi 2 a myslím, že to uplně bohatě stačí. Jinak první vrstva by taky někomu nemusela vadit, alespoň těm, co jim nevadí, když jim skrz lak prosvítá nehet :).Jinak tento lak, jelikož je takto světlý tak upozorňuje na nedokonalosti. 
Jinak tento lak je skvělý má krásný štěteček, příjemně a rychle se s ním pracuje a má krásnou konzistenci. 
Pokud s  tímto lakem chcete experimentovat, tak je to snadný, jelikož se na něj dá dát třeba v mým případě praskací lak nebo nějaký další věci se s ním dají dělat. 
Já jsem tento lak koupila asi za 30Kč, takže o proti původním asi 60 Kč velmi slušná cena. Jinak tyto laky jsem v drogerii snad ještě neviděla, takže si myslím, že tyto laky jsou asi určeny jen pro internetový prodej. 
Tak to by bylo pro dnes všechno :)
A co vy jaké barvy laků máte teď na podzim rádi ? 
A líbí se vm kombinace s praskacím lakem ? :))

1 komentář:

Děkuji za vaše názory :)