sobota 20. října 2012

Second handy 1.část

Zdravím a krásnou neděli,
v létě jsem šla nakupovat s mojí kamarádkou a ona mi řekla, že by jsme mohli jít vyrazit a kouknout se po nějakém oblečení tam, tak jsem si říkala proč ne a vyrazili jsme( byli jsme v Second handech v Praze pokud by vás to zajímalo).Vím, že spousta lidí second handy nemají rádi, jelikož jsi říkají, že je tam obnošené oblečení, ale mě to na jednu stranu přijde lepší jít tam než jít do New Yorkeru, jelikož tam skoro na 90% víte, že když vyjdete s nákupem před něj tak, že mezitím uvidíte třeba 3 lidi s tou samou věcí, co vy máte v té tašce, takže pro mě je to jednoduše smyslu plnější.
Tak a teď k tomu, co jsem koupila si : Koupila jsem si 2 šátky a jedno tričko. Ty šátky, co jsem si koupila jsem sháněla hrozně dlouho , jelikož to jsou takový ty typický vlajkový šátky, akorát jeden je s Americkou vlajkou a druhý s Anglickou vlajkou, moc se mi líbili, takže jsem je sháněla. A našla jsem je ještě dřív než jsme šli do second handu. Jelikož jsme náhodou s tou samou kamarádkou byli v Palladiu v Praze a já je tam uviděla a když jsem se prodavačky zeptala, kolik stojí jeden, tak mi řekla 300Kč, ale řekla mi to tak neskutečně protivně, že jsem se rozhodla, že jí tam ty peníze nenechám ( Taky to tak děláte, že když vás v obchodě někdo naštve, takže si tam nic nekoupíte?). No a nakonec jsme asi 2 měsíce po tom šla do second handu a tam je našla. Jsou to úplně ty samý co jsem celou tu dlouho dobu hledala a navíc mě stali oba miň než jeden tamten ( asi 280 oba :D ). Takže jsem nadšená .:)



A pak jsem si koupila ještě tohle tričko, které je spíš na léto a taky jsem si ho na léto kupovala, takže jsem moc spokojená, že jsem tam s kamarádkou zašla. 


A co vy a second handy ?? Máte je rádi nebo raději nakupujete v obchodech?

3 komentáře:

  1. Second-handy sú super,ja som si minulé leto kúpila dve saká,ktoré stáli spolu 2eurá!!!(akurát tam mali akciu všetko za euro) :) A nedala by som ich za nič:)

    OdpovědětVymazat
  2. ty šátky jsou skvělé!!! Já nakupuju v second handech ráda. Pokud mi argumentuje někdo s tím, že to oblečení je nošené, tak jim říkám, ať si uvědomí, kolik lidí mělo v klasickém obchodě při zkoušení tu danou věc - to už jsou second hand stokrát lepší, protože je to aspoň vyprané.Navíc se tam dají sehnat dost kvalitní věci za srandovní ceny. Jeden sekáč mám hned u baráku a chodím tam často :).

    OdpovědětVymazat
  3. Já je mám ráda.. ale poslední dobou mi přijde, že second handy mají momentálně nic moc věci..alespoň ty, do nichž jsem byla zvyklá chodit :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)