pondělí 26. března 2012

Bags and other thing :)

Guess Furious Tote

Krásnou neděli přeji a dneska bych vám chtěla představit několik mých vytoužených kabelek ať už koupených nebo nebo nekoupených . Já jsem známá tím, že mám docela velkou sbírku kabelek, bohužel ještě nemám kabelku od Vuittona, ale vám slibuji ( i sobě), že jednou jí budu mít ! :D No takže ve své skříni mám sbírku a nejvíc si vážím kabelky od Guess, pak od Calvina Kleina, ale nedám dopustit ani na ty levnější jako je od Eda Hardyho- i když, abych se přiznala moc se mi věci od Eda Hardyho nelíbí, protože jsou na můj vkus moc přeplácaný, ale tato taška se mi velmi líbila. Jinak  samozřejmě mám ještě několik tašek od takových těch levnějších značek, o kterých se dozvíte více v dalším díle ! :) Co mě moc mrzí okolo drahých kabelek je to, že  v poslední době se tyto kabelky začali v hrozném množství padělat, nechápu, jak se nikdo může vychloubat s padělanou Louis Vuittonkou. Ale to je věc názoru :).
PS: Samozřejmě každá kabelka má ještě několik variant ( až na Calvina - myslím ) :).

A co vy jaké oblíbené kabelky máte ?? :)
 A jakou by jste si nejradši koupili?
Ed Hardy Tina Hobo Blue
Louis Vuitton

6 komentářů:

  1. má nejoblíbenější je aktovka :D a nejradši bych si koupila pravou chanelovkou kabelku,ale ta po finanční stránce jde mimo mě.....:/
    krásný blog,sleduji tě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo aktovky taky se mi líbí :) No jo no já bych taky brala i pradu nebo chanel, ale nejde to :) Děkuju moc

      Vymazat
  2. Jsou hezké, ale viděla jsem i zajímavější. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám nejraději jednoduché kabelky, osobně mi vůbec nevyhovují přezdobené kousky se spoustou spon, zapínátek, kovových kruhů, s miliony barev... Ráda se dívám na obyčejné hnědé nebo černé kabelky (brašny, psaníčka) bez zdobení, a takové si i kupuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo mě taky jednoduché kabelky nevadí, ale myslím si, že i jednoduchost potřebuje občas něčím doplnit :)

      Vymazat

Děkuji za vaše názory :)