neděle 11. března 2012

Make-up mousse od S-HE

Už zase tu máme mé nesnášené pondělí a dneska bych vás chtěla seznámit s make-upem mousse ( pěnovým make-upem) od She. Je to typický drogérkový make-up.Já ho mám v odstínu 001 beige. Jako první určitě zaujme až skoro luxusní obal, do kterého kosmetika od She ho oblékla a ne jen tento make-up, ale i své další produkty :). A to je jen plus pro tuto značku. Tento make-up jsem chtěla vyzkoušet , protože mám zkušenosti i s dražšími a chtěla jsem vědět, jak u mě dopadne tahle levnější verze. A teď abych došla k recenzi.
Kvalita : Tento make-up je celkem obstojný a obzvlášť, když máte dokonalou pleť to potom splní své krytí, ale pokud máte, alespoň jeden pupínek, tak nepočítejte s tím, že vám ho zakryje.Já jak už jsem psala mám nejsvětlejší odstín, ale i ten je na mě moc tmavý, takže ten, kdo má světlou pleť, tak na něm je dost poznat, že má na sobě make-up. Jinak je na tento make-up lepší dávat ještě pudr.                               Cena a obsah : Tenhle make-up seženete v drogerii dm asi za 100Kč a je ho poměrně dost (15ml).
                                                                           Mé hodnocení : Pro mě byl celkem dobrý, ale  jelikož mám pleť kde mám velmi suchá místa, tak se mi tam usazoval až to vypadalo jako oranžové skvrny. Takže za mě já bych ho doporučila lidem, kteří nemají problémy s pletí :). Jinak pokud je máte a máte světlejší pleť tak bych ho nedoporučila.  Chtěla jsem vám jsem dát fotku pro srovnání, ale bohužel díky foťáku na ní není vidět rozdíl.
A co vy jaký používáte make-up ? Máte rádi ty pěnové ?? :)

8 komentářů:

  1. pěnový make-up je super pro mastnou pleť. Kdysi jsem měla od MAybelline, a s ním jsem byla velice spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěnový makeup jsem zatím nezkoušela, ale vzhledem k tomu, že mám taky suchou pleť, tak tenhle by pro mě moc vhodný asi nebyl.. Super recenze a děkuji za milý komentář u mě:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím no na suchou pleť opravdu dobrý není :/ Není za co :)

      Vymazat
  3. Právě přemýšlím o koupi nového makeupu takže děkuji za recenzi. Ale asi sáhnu po Cream mousse od Maibelline.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, natrafila som na tvoj blog, zapacil sa mi, a sledujem ta :)
    Co sa tyka tychto penovych makeupov, kedysi davnejsie som pouzivala ten od Maybelline, Mousse, ale potom som si pozrela zlozenie vyrobku (same konzervanty, parabeny, samy siloxane) a prestala som s tym. Maybelline ma celkovo otrasne zlozenia svojich vyrobkov, uz som to spozorovala pri viacerych. Momentalne pouzivam od Rimmelu Stay Matte, mam ho len kratko, tak sa este dokonale neprejavil, ale zatial nic moc :/ Coskoro o nom napisem na svojom blogu katie-wonderfulworld.blogspot.com :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, No dneska už jsou všude zlepšovíky to už si asi nevybereš.

      Vymazat

Děkuji za vaše názory :)