pátek 30. března 2012

Night Clubbing - Essence

Krásnou sobotu přeji a máme tu nový článek ( tímto bych se chtěla omluvit za menší pauzičku - bylo moc testů) - já vím teď si říkáte samý výmluvy, ale když vám řeknu, že jsem psali čtvrtletku z matiky pomohlo by to k lepší výmluvě :)? No nic jdeme se vrhnout na tyto stíny od Essence, které už mám delší dobu, ale moc je nepoužívám, protože si myslím, že na den jsou moc výrazný a já se, abych se přiznala ani moc tmavýma stínama nelíčím, jelikož mám hodně světlou pokožku.
Stíny samy o sobě mě zaujali hned na první pohled a pamatuji si, že byli ve slevě, takže stáli okolo 30Kč.Myslím si, že tyto stíny ještě určitě můžete sehnat jelikož jsou to ty typický stíny, co Essence vyrábí :). Jsou moc hezky pigmentované, ale pokud máte trochu matnější pleť, tak bych pod ně doporučovala bázi (např. od Essence) , protože jinak se vám slije stín do jedné linky a to už nevypadá tak působivě.
Bohužel většinu fotek jsem dělala večer takže se moc omlouvám za blbé světlo.  Taky jsem zkoušela vyfotit si nalíčené oko, takže sem dám ty nejpovedejší fotky. Stíny jsou k dostání v drogerii a je to odstín číslo 11 Night clubbing.

A vlatníte nějaké podobné? :)
Líbí se vám tyto stíny :) ?

6 komentářů:

  1. Pomohlo ! Matu priam neznášam :D
    Pekné tiene na večernú disko, bodaj by som na tak dobrú akciu narazila aj ja ! :)

    http://lamodetoujoursavecnous.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. su super :) šeda je krásna farba...nevlastním žial nič také..

    OdpovědětVymazat
  3. Seda je pekna...tu musime mit vsichni:)...M*

    OdpovědětVymazat
  4. Love the color!! Nice color for going out :)



    Xo,
    http://www.sacosha.com/
    https://www.facebook.com/pages/Sacosha/345690695469219

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)