pondělí 12. března 2012

Recenze na žehličky :)

Dneska bych vám chtěla představit mojí úžasnou žehličku, jelikož jsem s ní naprosto spokojená ! :)Mám jí už něco přes 2-3 roky  a je úplně skvělá moc jsem si jí oblíbila.Také jsem tuto žehličku viděla u spousty kamarádek. :) A pokud si myslíte, že toto není téma na blog o kosmetice, tak bych řekla, že je jelikož jak jinak si každodenně upravit vlasy. :)  A teď zpátky k žehličce :). Žehlička je od mé oblíbené značky vlasových technologií , kterou je Remington :). Od Remingtonu jsem měla i své původní žehličky a ještě jeden speciální fén na vlny, který mám do teď - mimochodem taky skvělý, někdy na něj udělám recenzi.
Typ žehličky : Remington Shine Therapy s9950
Popis : Žehlička  je velmi jednoduchého ražení jako každá jiná :). Na přední straně má malý display, který bliká pokud žehlička není dostatečně nahřátá- doba nahřátí je poměrně rychlá něco okolo půl minuty :), jinak svítí modře a ukazuje teplotu nahřátí. Také jsou zde 3 tlačítka jedno je plus na zvyšování teploty, druhé je mínus na snižování teploty a to třetí je na vypnutí žehličky. Nejvyšší teploty žehličky je 230 stupňů a nejnižší je 150 stupňů. Také má po straně možnost zamykání žehlících ploch :)a pro zapomětlivé lidi má také po 60 minutách se vypnout (zatím jsem to nepoužila :)).
Výhoda žehličky :Žehlička má napuštěné žehlící plochy vitamínem E a avokádový olej, který má během žehlení zajistil lesk a výživu vlasům, ale samozřejmě potřebujete sprej proti vysokým teplotám například od Got 2 Be :).
Cena:Myslím, že cena je přijatelná oproti tomu co získáte :). Cena se pohybuje okolo 800-1400Kč, ale je to investice nejméně na 5 let. Navíc máte 2 roky záruky :) .
A co vy ?Máte tuto žehličky nebo jakou používáte vy ?? :)

3 komentáře:

  1. ja som mala remingtonku, ale s ghd som omnoho spokojnejsia, aj ked je o dost drahsia:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som investovala do žehličky, kde sú zase ihneď za tou rozohriatou plochou kamene, ktoré ihneď nato vlas ochladzujú.. No, lenže ma to žehlenie absolútne nebaví a taktiež som si zalúbila zvlnené vlasy.. tak asi ju darujem mamine :)

    Šperk Petra Toth Jewellery (giveaway)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)