pondělí 26. března 2012

Sleep

Krásné úterý, takže dnes bych vám chtěla přinést článek, kterým si můžete odpočinout od kosmetiky, ale s krásou to taky souvisí a to je spánek. :) Jak jsem se vůbec k tohle tématu dostala ptáte se ? Tak já vám to prozradím - listovala jsem novým Elle a vtom vidím velmi zajímavý článek, který se tomuhle tématu zabývá, a tak jsem ho začala číst. Řeknu vám moc zajímavý článek, nad kterým jsem se ještě pak hluboce zamýšlela :). Takže, abych seznámila ty, co nemají Elle, tak v tomto článku se píše o autorce knížky Lights Out, což je knížka o spaní a o tom, jak se sami ničíme. Jinak řečeno, pokud chcete, abyste mohli dobře spát, tak podle autorky této knížky máte zkusit vyšroubovat žárovky, vypnout všechny elektrické věci a jít spát až se setmí a vstávat až se rozední a prý to úžasně funguje. Po tom, co probudíte jste prý úžasně odpočatý, což já už jsem nezažila dost dlouho.
Opravdu je to velmi zajímavý článek a bych  ráda vyzkoušela, ale pochybuji o tom, že bych se třeba na tejden zbavila své elektroniky - na to jí až moc miluji :D . V tomto článku taky píší, že ta doba, kterou potřebujete spát nemusí být nutně 8 hodin, ale i víc jelikož je to o invidualitě :) - jde o to, jak jste unavení ( pro příklad já o víkendu dokážu spát od 10 večer do 11 ráno :D - nebo pro nikoho dopoledne, ale pro mě je to rozhodně ráno :)).Spánek má vliv na vaší krásu a taky se to v ní odrazí, jelikož když moc nenaspíte tak se vám můžou objevit pupínky na spáncích, které  naznačují to, že dostatečně nespíte. Já vím teď si říkáte a na co je tu make-up, jo make-up vám to může zamaskovat, ale pupínek vás přesto bude bolet a to jen kvůli tomu, že jste šli spát až po půlnoci jelikož byli Zoufalky na Prima Love :D .
Spánek má vliv nejenom na krásu podle výzkumů v Americe se zjistilo, že lidé, kteří nespí dostatečně, tak mají větší riziko tloustnutí a vzniku obezity.
Takže co vy jsi o tom myslíte ?? :) Kdy naposledy jste se probudili čilí a nezívali jste hned po  hodině :) ??

4 komentáře:

  1. Hello! Your is great girl, look like a million!!
    iHerb has a great selection of coconut oil for only 4,96 $ http://www.iherb.com/Coconut-Oil?rcode=evo218
    Beautiful hand Ekotools http://www.iherb.com/ecotools?rcode=evo218
    and many other products for your beauty http://www.iherb.com/bath-beauty?rcode=evo218
    You can buy products at a discount iherb.com $ 10 with code EVO218. Until the end of March operates free shipping for orders of $ 20 (U.S.) and $ 60 (for international orders). After purchase you will also give your personal code, you'll advertise it on your site, because you have a lot of readers - they can be your referrals, and you can order a free product with iherb.com.
    Look what they have a referral system:
    They Save - You Earn 4%!
    - First time customers who shop at iHerb.com and enter your email address or your 6 digit coupon code during checkout will receive an instant $ 10 off on their 1st iHerb order of $ 40 and up-or $ 5 off on their 1st iHerb order less than $ 40 *.
    - And you'll be rewarded 4% commission on the subtotal of both their initial order and any additional orders they place over the next 365 days. http://rewards.iherb.com/
    I hope you are interested in my offer.
    Very much I love your blog!
    http://lanviny.livejournal.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Pekný článok :) kedže aj ja som nedávno začala ,tak ťa podporujem s távam sa tvojím pravideľným čitateľom :) Veľa šťastia !!! :)

    http://lamodetoujoursavecnous.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za podporu ! :) Každé podpory si velmi vážím :)

      Vymazat

Děkuji za vaše názory :)