středa 16. května 2012

Color changing nail polish

Zdravím  a krásné čtvrteční ráno ! :)
Dneska bych vám chtěla představit lak, o kterým jsem vám už psala v New in :). A je to lak, který jsem si koupila na bornprettystore a je to lak který mění barvu po chvilce. Jinak proč jsem si tenhle lak vybrala no samozřejmě mi to připadalo, že ho musím vyzkoušet :D  a taky se mi to moc líbilo.
Takže, abych začala tento lak, jak už jsem napsala mění barvu na obrázku můžete vidět vpravo dole první vrstvu laku, která je zatím fialová a až po asi minutě se začíná měnit.

U tohoto laku určitě nestačí jedna vrstva. Ale nafotila jsem vám jí jsem, jelikož na druhé vrstvě už mi ten lak nezměnil barvu, ale ku překvapení dneska při této lakovací kůře se mi barva změnila i po druhý vrstvě.
Jinak lak, jak můžete vidět na fotce je tam lahvička s lakem  a nezarazí vám jako první to, že lak v lahvičce vypadá světle modře, ale když vytáhnete štěteček je fialový. Ano takový to opravdu je. Protože, když nalakujete první vrstvu tak ta je fialová a po chvíli se začne měnit. To je hlavní kouzlo tohoto laku. :)

Jedna vrstva laku :)

Jednou nevýhodou tohoto laku je, že občas to vypadá zvláštně a navíc jak můžete vidět ty barvy se mění různě, ale většinou se změní jen špičky a to vypadá vážně dobře. Tento lak jak můžete vidět je matný, ale když na něj nalakujete jiný lak například průhledný, tak většinou jsou schopnost se měnit ztrácí.






Dávám vám jsem odkaz přímo na lak : http://www.bornprettystore.com/magic-purplesky-blue-color-changing-mood-nail-polish-nail-p-2145.html ... můžete tam vidět i fotku, jak by to mělo vypadat.
Jinak, což jsem vůbec nečekala( ne, že bych čuchala k lakům, ale prostě tu vůni těch laků cítíte) je to, že lak má takovou velmi zajímavou vůni, určitě to není takový ten nepříjemná vůně typická pro laky.
Já jsem lak koupila za 7.84 dolarů a to je v přepočtu asi 152Kč. No slušná cena, ale tenhle lak si už nekoupím, bylo zajímavý ho vyzkoušet, ale přece mám ráda klasický barvy. :)
A co vy jaký byl váš největší lakovací pokus ?? :)
Koupili by jste si tento lak ?? :)

8 komentářů:

  1. Vypadá to zajímavě...Takže už jsi to vyzkoušela a nemusím to zkoušet já. :))
    Jinak já s lakováním kdovíjak neexperimentuju... prostě normální barvy, případně nějaký třpytkatý na to.. :)

    carre-de-sucre.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. hm neviem, farba zaujimava, ale ta krycia schopnost - vyzera to mierne neupravene

    OdpovědětVymazat
  3. To máš tak normálně nalakované nehty? Myslím tím, že se mi zdají dost neupravené, jak natřené jak od kluka a žádná úprava.. Vypadá to vcelku nehezky :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, ne takhle to vážně normálně nevypadá, za tohle se omlouvám.

      Vymazat
  4. Taky se mi chce dodat cosi o parodii na lakovací post, není to bohužel u tohoto laku výjimka, že?
    Krom toho se to moc nedá číst, občas jsem váhala, zda je text psán česky příp. zda se takhle náhodou nevyjadřují jen děti na prvním stupni základky. Ale to už jsme si se slečnou řekly, evidentně z toho žádná změna k lepšímu nevzešla.

    Dobrý trik, jak nemuset lakovat dvě vrstvy, je dát pod tenhle měnící nějaký jiný - třeba čistě bílý nebo černý a na to teprve jednu silnější vrstvu měnícího laku. Na měnící efekt by to podle mě působit nemělo, ale vyzkoušené to nemám.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu se zeptat proč jsem tedy chodíš, když se ti tu tak nelíbí. Promiň, že nejsem stoj, který nedělá překlepy. A navíc, já ti taky nekritizuju lakovacá post... ( který bych neřekla, že máš dobrý). Chápu kritiku, ale nechápu proč se tady do mě až navážíš (přes internet to jde každýmu) .Jinak jestli tě nikdo neinformoval, tak člověk chybuje a není to dokonalý tvor, takže nech mojee chyby i blog na pokoji! :)

      Vymazat
  5. s tímhle měnícím lakem žádnou zkušenost nemám, tato módní vlna mě minula, vůbec mě to neláká.
    okolo nehtů zkus tyčinku namočenou v odlakovači, taky jsem to dřív tak dělala:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)