středa 2. května 2012

Dermacol make-up cover :))

Krásný čtvrtek ! :)
Na začátek začnu s otázkou ? Myslíte, že existuje dokonalá pleť? Že ne to je pravda, ale stačí si jí udělat pomocí dnešních vynálezů - make-upů, ale ne všechny dokáží zamaskovat pupínky, kruhy pod očima nebo další nedokonalosti, kterých je po ránu, jak naseto. Ale přináším vám dobrou zprávu ( asi dost pozdě vzhledem k tomu, že už spouty blogů tento make-up zrecenzovali, ale každý názor se hodí) , takový make-up , který by zamaskoval skoro všechny nedokonalosti vážně existuje . :)
Dermacol make-up cover je hypoalergenní, voděodolný make-up s extrémním krytím ( a to v nepatrné vrstvě)  a s SPF30  a to navíc bez konzervantů.Tento make-up byl vyvinut pro profesionální účely k používání do Film studia Barrandov a poté se začal prodávat i do Holywoodu. Make-up je trochu hutný, tak bych doporučovala ho dát někam do tepla, aby se vám lépe nanášel. 
Jeho krycí schopnost zajišťuje  obsah 50% pigmentů , který zakryje, co nejvíce nedokonalostí . :)
K tomuto make-upu dostanete i návod na použití, kde se dozvíte samé klady o tomto make-upu :) a většina těchto kladů nejsou žádné výmysly jako u jiných výrobků. :)
Dermacol make-up jde použít třeba pouze jako korektor a na to stačí pak nanést jen tónovací  krém. navíc stačí pouze trocha k zakrytí neplech. Já mám odstín 209, který je druhý nejsvětlejší  a můžu jen doporučit. Stál mě 130 Kč a jak se říká,  za málo peněz mnoho muziky :). Make-up je 28gramový a  vyrábí se mnoha odstínech, takže si myslím, že si každý vybere ! :)Bohužel jsou odstíny k dostání na internetu, v drogériích je omezený výběr. :)

Tak co máte tento make-up ?
Jste s ním spokojené ? :)

8 komentářů:

  1. kúpila som si ho dva týždne dozadu, takže ešte testujem, tiež mám odtieň ako ty, ale používam ho ako make up iba kvôli fotkám, pri líčení do práce a pod ho nanášam iba na stred tváre, pretože mi príde trošku maskoidný. Ale inak spokojnosť, miniem he ani neviem kedy pri mojej spotrebe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi trochu příjde, že je trochu mastnější, ale jinak se mu nemá co vytknout. :)

      Vymazat
  2. čtu na něj všude jen chválu, ale ještě jsem ho nepořídila!:) vypadá to jako malý zázrak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo on to je opravdu malý zázrak ! :) Určitě oporučuju :)

      Vymazat
  3. jeden z mojich najoblubenejsich make-upov. Pouzivam ho skor ako korektor na to nanesiem bb cream alebo iny make up nevysusujem mi pokozku coho som sa spociatku bala lebo ma tuhu konzistenciu je naozaj skvely :)

    follow us jungleoflipstick.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je taky jsem s ním moc spokojená :) Navíc mi příjde jako by ho tam bylo nekonečno ! :P

      Vymazat
  4. vůbec tento make-up neznám a nemám s ním zkušenosti. Obě dvě používáme make-up od essence :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, ale určitě tenhle make-up stojí za vyzkoušení :)

      Vymazat

Děkuji za vaše názory :)