úterý 1. května 2012

Desperate Housewives kiss them goodbye

Krásné úterý, rozhodla jsem se pro vás připravit tento post, který se spíše týká televize. I když  i v tomto seriálu je spoustu postav, kteří se zadívají o módu, takže určitě je to nějak trochu spojeno s tématem mého blogu, ale vy už si určitě říkáte "ježíš ať už přestane psát a rozebere více seriál" tak jdem na to ! :)
Desperate housewives je světoznámý úspěšný seriál, který má doposud 8 sérií( která se vysílá teď a chýlí se ke konci) . Jinak v českých krajinách známé jako Zoufalé manželky a proč jsem se rozhodla, že o nich napíšu ? To protože, že je to velmi dobrý  seriál. :) (jednoduché že ? :D).  Seriál je založen na příběhu několika postav (manželek), které řeší různé problémy a až tragédie. A jak se postupem času měnilo, tak se tam spousty postav vystřídala, tedy většinou jednom jedna z této pětky sousedek.
Zapoměla jsem zmínit, že všechny postavy bydlí v jedné ulici jménem Wisteria lane, tak pojďme se podívat na základní osud Zouvalek :).
Susan Mayerová píše dětské knížky. Má dceru Julii s Carlosem (ale ne s Carlosem Solisem), s kterým je rozvedená, jelikož ji podváděl. Její dcera Julie je velmi chytrá a nosí samé jedničky, její přítelkyně jsou:Lynette Scavová, Katrin, Bree van de Kampová, Gabrielle Solisová a teď už mrtvá Mary Alice Youngová. Vzala si Mikea Delfina a má s ním malého syna, nyní je s ním ale rozvedená, ale už se k němu opět vrátila. Její velkou rivalkou byla Edie Brittová.





Bree měla manžela Rexe, který zemřel. Bree je chronická uklízečka. Vše musí být dokonalé a ostuda pro rodinu Van De Kamp je zakázána. Po smrti Rexe se Bree dá dohromady s Orsonem. Bree má dceru a syna. Syn je homosexuál a rozmazlený fracek, kterého Bree vyhodí z domu. Dcera otěhotní. Bréé vydává narozen dítě za své. V 8.sérii je její dějová linka velmi napjatá ! :)





Gabrielle Solis, bývalá modelka, má vlastně všechno, o čem vždy snila: bohatého manžela, velký dům a bezstarostný život. Ale už i Gabriell poznala, že jenom peníze člověka šťastným neudělají. Nechává se utěšovat od zahradníka, naivního mladého hocha jménem John, který se do ní zamiloval...jednoho dne se to Carlos dozvěděl ale nic se mezi nimi nestalo. Gabriela se pak vdala za starostu, ale potom se vrátila ke Carlosovi.
( její módní styl je úchvatný ! :) obdivuji jí vtom, jak se dokáže oblékat :), jak v seriálu, kde jí spíše oblékají kostymérky, tak v její osobní životě :))


Lynette Scavo byla velmi úspěšnou manažerkou, ale poté, co se před 6ti lety vdala, odešla z práce a plně se věnuje roli matky. Její manžel Tom nebývá moc často doma, takže starost o jejich 5 hyperaktivní děti je zcela na ní. Nakonec v 7 sérii se rozchází s manželem.  :( (ale uvidíme jak to celý zvládne :)




Tohle jsou hlavní postavy, které mají své manžele a ostatní postavy se se sériemi měnili :).
Jinak jsem  vám na závěr chtěla ukázat outfit podle mé oblíbené postavy a inspirační video a obrázek Wisteria lane, a  pokud jste ještě tento seriál neviděli  a myslím si, že máte co napravovat :).  ( rozhodnutí je samozřejmě na vás :))


Bohužel jsem jinou ukázku nenašla :)

Řeknete kdo z vás by nechtěl bydlet na Wisteria lane ? :)
Máte rádi tento seriál ?
A jakou postavu máte nejradši :)?













5 komentářů:

  1. Miluju zoufalky!Viděla jsem skoro všechny díly!))
    xoxo T.
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Seriál mám ráda, i když teď jsem se nějak zasekla ve sledování. :)
    Nejraději jsem vždycky měla Gabrielle... :) I proto, že sama herečka mi připadá neskutečně roztomilá.

    carre-de-sucre.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo no mě taky :) JInak se určitě posuň v sledování je to velmi zajímavé teď :)

      Vymazat
  3. MILUJU JE A ŠÍLENĚ DLOUHO JSEM JE NEVIDĚLA! :-O

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)