sobota 12. května 2012

Gs Eladen Výsledek

Zdravím a krásnou neděli ! :)
Pamatujete si, jak tu před měsícem byl článek o testování Gs Eladenu ? Protože právě dnes jsem dorazila na dno balení. :) Ale jen na začátek vám připomenu  na co se Eladen  používá , takže se používá k zlepšení vlasů, kůže a nehtů. Eladen je doplněk stravy, který se má používat 2x denně. K viditelnému zlepšení podle mě dochází už po měsíci, ale pokud chcete opravdu viditelné zlepšení, tak počítejte s tím, že by jste tento doplněk stravy měli užívat 3 měsíce a každý den, jak jsem zmiňovala 2 tablety.
Já ho tedy používala jen měsíc, ale rozhodně jsem výsledky zaznamenala ! :) Abych ještě jednou osvětlila proč jsem ho začala používat. Já jsem ho začala používat, protože mám alergii na kov a měla jsem na pokožce obrovskou vyrážku a také mě trápilo poškozené vlasy od žehlení a nehty od umělých nehtů.
A všimli jste si, že jsme napsala, že jsem měla vyrážku? :) Ano opravdu mi zmizela a jsem za to štastná ! :) Jinak se zlepšili i ty ostatní problémy. S nehtami  se to výrazně zlepšilo a u vlasu jsem si jistá, že mi tak o 1-2cm poporostly a také už mi napadají, tak jak mi vypadávali a také se zlepšili vzhledem k jejich síle a třepení konečků už také pomalu odstupuje:).
Jinak bych vám ještě ráda dala jednu radu. Nikdy tento lék nepolykejte před tím než budete jíst, raději se před tím najeste a  pak ho polknete. :)
Cena je podle balení, já měla balení o 70 kapslích , které stálo 430Kč a sežene ho v každé lékarně. :)




1 komentář:

Děkuji za vaše názory :)