sobota 5. května 2012

Review: Blackcomb.cz

Zdravím a přeji krásnou neděli :).
 Pokud rádi nakupujete přes internet a máte rádi značky jako Horsefeathers nebo Adidas a spoustu dalších tak vám můžu doporučit tento internetový obchod blackcomb.cz , který  je jeden z nejlepších internetových obchodů a pokud taky moc nemáte rádi nakupovaní v obchodech - můžu se vás zeptat mě se vždy zdá nebo nevím, že v zrcadlech vypadám tlustější než doopravdy jsem (myslím, že nejsem tak tlustá , ale v obchodech o tom vždy pochybuju ) ... máte taky takové zkušenosti ?? - tak by jste určitě měli vyzkoušet tento internetový obchod.
Ještě bych vám chtěla říct, že toto je pouze můj osobní názor a všechny věci, co jsem koupila byli zaplaceny z mé kapsy :).

Poštovné: Tady stojí okolo 90-130Kč, jde o to jaký způsob platby a doručení si zvolíte :). Samozřejmě i tento obchod nabízí, že pokud nakoupíte za více jak 1990Kč, tak můžete mít poštovné zdarma.

Dodání a rychlost : Podle mých zkušeností je dodání celkem rychlé pokud si zrovna nevyberete to co není skladem . Ale jinak pokud si objednáte zboží v pracovní den, tak ho o druhého nebo do třetího dne máte doma! :) obchodech . :)

Ceny: Myslím si, že ceny jsou příznivé na to, že jsou to značkové věci, tak určitě lepší než ve většině obchodech. :)

Přehlednost : Myslím si, že obchod je dost přehledný pokud hledáte konkrétní věc ! :)

Shrnutí: Já si myslím, že pokud potřebujete něco na sebe a chcete to značkové  určitě není na škodu se kouknout na jejich internetové stránky . Rozhodně nemáte co ztratit ! :)

A co vy nakupujete raději v obchodech nebo na internetu ? :)

6 komentářů:

  1. třeba zrcadlo v C&A strašně ztluštuje! jinak takové zkušenosti mám docela taky a proto nikdy nechodím nakupovat sama! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tojo no, ale mě to příjde, že to dělají naschvál, protože když příjdu ke stojanu je ne něm jen velikost XS a příjdu do kabinky a připadám si jako buldozer :D

      Vymazat
  2. To je super eshop, vůbec jsem ho neznala!:-) Já nakupuju tak půl na půl:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na tento shop určitě mrknu:)

    OdpovědětVymazat
  4. jeeee už dlouho jsem si nic nekoupila přes net! :-) DIKY ZE JSI MI TO PRIPOMNELA!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)