úterý 1. května 2012

Review: Bobble - Make water better

Zdravím a přeji krásnou středu ! :))
 Dneska bych vám představila svojí Booble ! :) Já vím, že toto je jen zbytečnost, ale mě se velmi líbí. A navíc jsem se rozhodla, že budu dodržovat pitný režim a pamatujte si, že když něco musíte dodržovat musíte si to zpříjemnit :). Takže jsem si to zpříjemnila touto flaškou s filtrem :).  Díky této flašce si můžu kdekoliv nalít vodu z kohoutku a nemusím se bát toho, že v ní budou nějaké nečistoty nebo chlór :). Mě osobně voda z této flašky chutná víc než jen tak z kohoutku. :) A tak od té doby, co jsem ji koupila zaujímá neustále moje místo v kabelce ! :)
Tuto flašku ( 0,5l) můžete koupit v Datartu za 299Kč a následně i filtr za 200Kč ( vyměňuje se zhruba po 2 měsících :)) a tato láhev je dostupná asi v 8 barvách - já mám modrou mojí oblíbenou - od 2 poloviny červenci se bude k dostání litrová láhev ! :)


Ze stránek o této flašce jsem vám jsem dala ještě  další informace o filtru a samotné lahvi :) Jinak na na těchto stránkách se můžete dozvědět více  i o to kde jí případně koupit :).

Filter bobble

Filtr obsahuje aktivní uhlík, který má kladný elektrický náboj, což mu umožňuje na sebe vázat chemikálie a nečistoty. Při průtoku vody filtrem jsou negativně nabité ionty nečistot přitahovány ke kladně nabité uhlíkové drti. Podle testů jeho kvalita převyšuje úroveň mezinárodního standardu NFS 42 pro redukci chlóru ve vodě a jeho zápachu. Uhlíkový filtr vyžaduje velice malou údržbu a patří patrně k nejpřirozejnějším a nejsilnějším doposud známým chemickým filtrům. Životnost takového filtru je přibližně 150 litrů což odpovídá zhruba dvěma měsícům při běžném užívání.

Lahev bobble 0,55 litru v 6 barevných variantách

Bobble je kompaktní recyklovaná a recyklovatelná láhev na vodu, která neobsahuje BPA. Tělo lahve je měkké, pružné, zajišťující snadné stisknutí a užívání. Název bobble vznikl spojením slov bottle (lahev) a bubble (bublina). Právě organický tvar bubliny se stal v tomto případě inspirací pro světovou ikonu, současného designéra a umělce Karima Rashida, který lahev navrhl.

A co vy máte láhev  nebo by jste si ji moc přáli ?
A jak u vás proběhl první máj , jste stejně sušený jako já ? :D

8 komentářů:

  1. Na leto idealni, ja ji nevyndam z tasky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. je to možná "zbytečnost", ale krásná!!:D taky bych ji brala, ale samo růžovku :-p

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Souhlasím ! :) Tak si na ní našetři :) Neboj dočkáš se jí zase´, tak drahá není :)

      Vymazat
    2. drahá není:) to já bych si ji koupila, ale je to trochu zbytečnost..no uvidíme :D:D

      Vymazat
  3. Já si ji taky pořídila a jsem spokojená!

    OdpovědětVymazat
  4. LENČA má akorát černou :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)