pondělí 28. května 2012

Stíny

Zdravím,
dnes bych vám chtěla představit líčení a stíny, který jsem si koupila asi před měsícem na bornprettystore. Je to paletka 6 stínů ( všechny se shimmerem), která se skládá z tmavších stínů, ale taky světlejších - všechny barvy jsou moc pěkné. Tak jdeme na to !

Stíny jsou dobře pigmentované, ale jediný zásadní problém je, že po delší době pokud pod nimi nemáte bázi, tak se vám zaručeně smyjou do jedné linky, která nepůsobí tak hezky .


Stíny jsou  barevně si dost podobné, ale všechny jak už jsem psala jsou moc hezké :). Jinak stíny jsem koupila na $3.82, což je v českých korunách přibližně asi 78 korun a to si myslím, že je dost dobrá cena vzhledem k tomu, že v paletce je 6 stínů. tovat.Jinak bych ráda zmínila, že s těmito stíny bych si troufla udělat i koučové líčení ... sice by to nebylo klasické černé, ale proč si občas neuzaexperimentovat.

A líčení je velmi jednoduché, je to  líčení spíše takové, které na sebe neupoutá pozornost  jen oko zvýrazní a navíc je to líčení, které můžete nosit, jak do školy,tak klidně do práce :).
A co vy a líčení ?
Jak se nejraději líčíte?

1 komentář:

  1. Super, přirozený barvy! :)
    Já se líčím každý den jinak :D:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše názory :)